خورش غوره بادمجان با طعمی فوق العاده .... (Khoresh Ghoore Bademjan)

sabzotorsh
sabzotorsh
4.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - خورش غوره بادمجانبادمجون یکی از
خورش غوره بادمجان
بادمجون یکی از خوراکهایی است که طرفدارای زیادی داره و هرطور درست کنی خوشمزه است روشی که من خورش بادمجون رو درست می کنم از نظر خودم یکی از بهترینهاست چون چاشنی هایی که برای طعم کردن اون استفاده می کنم ترکیب بسیار دلچسبی ایجاد می کنه

این روشی که من خورش بادمجون رو درست می کنم خیلی شبیه به مسمای بادمجون هست با این تفاوت که به جای مرغ از گوشت گوسفندی استفاده می شه

پرچونگی رو کنار می گذارم و میرم سر اصل مطلب که طرز تهیه این خورش بی نظیره

مواد لازم
بادمجان کوچک و قلمی سرخ کرده 1 کیلو
گوشت مغز ران گوسفند 400 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
پیاز داغ سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
غوره غوره یا غوره تازه 2 شاخه کوچک
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
سس تند 1 قاشق چای خوری (اختیاری)
سیر رنده شده 2 عدد
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا پیاز ریز خرد شده را به مقداری روغن اضافه کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شه بعد گوشت رو که به تکه های درشت خرد کردید اضافه کنید و روی حرارت متوسط بالا تفت بدید تا تغییر رنگ بده سپس سیر رنده شده پودر تخم گشنیز و پاپریکا رو اضافه کرده و مجددا تفت بدید
این ترتیب اضافه کردن ادویه ها سیر و پیاز و تفت دادن اونها در طعم نهایی خورش کاملا موثره پس زمان بگذارید و با حوصله همه مواد رو مرحله به مرحله تفت بدید
در اخر رب گوچه فرنگی, فلفل سیاه و سس تند رو هم اضافه کنید و مجددا با مواد تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته شه و مزه ها به خرد گوشت بره
حالا آب جوش رو تا جایی که روی گوشت رو بگیره اضافه کنید و به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم یا تا زمانی که گوشت نسبتا پخته شه اجازه بدید تا بپزه

بعد از این مرحله نمک و فلفل اون رو اندازه کنید  پیاز داغ رو اضافه کرده آب لیمو بزنید گوشت خورش رو کناری از ظرف قرار بدید و بادمجانهای سرخ شده رو اضافه کنید در کنار اون گوجه نصف شده فلفل تند یا شیرین و غوره غوره قرار بدید و با پودر دارچین که برای این خورش غوغا می کنه طعم دلپذیرتری به اون بدید
نهایتا به مدت سی دقیقه دیگه یا تا جایی که خورش کاملا جا بیوفته روی حرارت ملایم قرار بدید و با برنج زعفرانی نوش جان کنید
4 سال پیش در تاریخ 1399/04/24 منتشر شده است.
4,756 بـار بازدید شده
... بیشتر