Classic Chocolate Eclairs - ایکلر شکلاتی (اکلر)

Good Mood Tasty
Good Mood Tasty
برای پیج اینستگرام به این لینک ...
برای پیج اینستگرام به این لینک
https://instagram.com/good_mood_tasty...
مراجعه کنید.

**************************************
🛑 آرد نان 🛑

تفاوت اصلی آرد نان با آرد همه منظوره ، در پروتئین آن است.  آرد نان که به انواع سفید و گندم کامل گفته می شود ، دارای محتوای پروتئین بیشتری نسبت به آرد همه منظوره ، معمولاً 11-13٪ است.  به آن "آرد نان" می گویند زیرا بیشتر نان ها برای تولید مقدار زیادی گلوتن به مقدار بیشتری پروتئین نیاز دارند.  گلوتن ، به رشته هایی گفته میشود  که باعث الاستیکی شدن نان میشود  و نان پخته شده را جویدنی تر می کند.  با  ورز دادن خمیر،  شبکه ای از رشته های گلوتن را ایجاد می کنیم که هوا را به دام می اندازد و سوراخ های مطبوع مشخصه بسیاری از نان ها را تولید می کند.  شما می توانید به جای آرد همه منظوره از آرد نان استفاده کنید ، اگر  نتیجه مطلوبی می خواهید . در این رسپی ما از آرد نان استفاده کردیم چون به گلوتن این آرد نیاز داریم و باعث میشود خمیر قویی داشته باشیم و به بافت مطلوبی برسیم.

**************************************

یکی از پرکاربردترین و لذیذترین خمیرهای فرانسوی همین خمیر شوو (pate choux) هستش که ما ایرانیا به خاطر علاقه ی بسیار زیادمون به نون خامه ای بسیار زیاد با این خمیر آشنا هستیم و دوستش داریم، بسیار شبیه به هم هستن فقط یک اختلاف های جزئی دارن ولی در کل برای ما هم طعمی آشناست هم راحته درست کردنش، فقط باید با تمرین به اون بافتی که میخایم برسیم.
این آموزش یکم طولانیه ولی در عوض شما ٣ تا از موارد شیرینی پزی رو یاد میگیرین.

**************************************

چی لازم داریم؟؟؟
برای خمیر شوو:
آرد نان ……………….. ١۵٠ گرم
آب ………………….. ١٢۵ گرم
شیر ………………….. ١٢۵ گرم
کره هم دمای محیط …………………. ١٢۵ گرم
نمک ………………….. ١/٢ قاشق چایخوری
شکر ………………….. ١ قاشق چایخوری
تخم مرغ هم دمای محیط و هم زده با چنگال ………………….. ٢۵٠ گرم
برای پیستری کیریم شکلاتی:
شیر ………………….. ۵٠٠ گرم
شکر(١) ………………….. ۶٠ گرم
زرده تخم مرغ ………………….. ١٠٠ گرم
شکر(٢) ………………….. ۶٠ گرم
نشاسته ذرت ………………….. ۴٠ گرم
شکلات دارک ذوب شده (شکلات واقعی) …………………. ١٣٠ گرم
برای گلیز:
پودر کاکائو مرغوب ………………….. ١٠ گرم
خامه ………………….. ٢٠٠ گرم
شکلات دارک مرغوب ………………….. ١۵٠ گرم


**************************************
نکته ها:
٢)دمای فر گازی روی ٣٢٠ فارنهایت یا ١۶٠ سیلیسیوس و برای فر برقی ١٠-١۵ درجه کمتر.

٢)اگر در نهایت به دنبال یک طعم واقعی هستید لطفن از شکلات مرغوب استفاده کنین، شکلاتی که با کره کاکائو درست شده باشه نه روغن مایع!.

٣)برای اینکه قلقل فر دستتون بیاد دو تا ایکلر رو پایپ کنین و بذارید داخل فر ببینید نتیجه چی میشه اگر خوب شد ادامه بدید وگرنه این دمای فر بسیار تقریبیه و بستگی به قدرت فر داره.

۴)در مرحله ی اول که داغ زدنه خیلی دقت کنین چون باعث میشه در نهایت ایکلر پف کرده و یک دستی داشته باشین، به محضی که ته ظرف یک لایه بست و مثل حلوا ، خمیرتون یه سمت گلوله شد از روی حرارت بردارید چون بیشتر بمونه خمیر خراب میشه.

۵)قبل از خنک شدن خمیر ، بهش تخم مرغ نزنید.

۶)تخم مرغ رو با چنگال از لختگی در بیارید ولی پف نکنه.
زمان تقریبی گذاشتن داخل فر ۴٠ -۴۵ دقیقه ست، تا زمانی که قهوه ای بشه.

٧)وقتی فر رو خاموش کردین ١۵ دقیقه با در بازبذارید توی فر بمونه بعدسینی رو خارج کنین و فر رو روشن کنین برای سینی بعدی، هر بار فقط یک سینی داخل فر قرار بدید.

٨)وقتی گلیزو درست کردید اجازه بدین خنک بشه در دمای محیط بعد استفاده کنین چون اگر خیلی گرم باشه روی ایکلر نمی‌مونه و می‌ریزه اگرم خیلی سرد باشه صاف و یکدست نمیشه. اگر دماسنج دارید اجازه بدین به دمای ۴٠ سیلیسیوس برسه.

٩)بعد از اینکه تاپینگش کردید و تزیین کردید بذارید داخل یخچال تا رویه ش ببنده.

١٠)من توی فیلم گفتم برای تهیه ی خمیر همه ی مواد غیر از آرد رو بریزید داخل ساس پن، اشتباه گفتم، بغیر از آرد و تخم مرغ. تخم مرغ آخر سر مورد استفاده قرار میگیره.

**************************************
اگه این رسپی رو دوست دارید لطفن با دادن لایک در بالای همین پیج به من رضایتتون رو نشون بدید😍


🌺❌پی نوشت: این رسپی رایگان در اختیار شما قرار میگیره برای مصرف شخصی یا فروش محصول و لطفن از فروش« رسپی» به هر شکلی خودداری فرمایید و رضایت قلبی من را در نظر بگیرید. سپاس از درک شما❤️💕

همه توضیحات ...