شیرینی مربایی پرتقالی با طعم بادام - شیرینی عید نوروز | Almond and Orange Marmalade Sandwich Cookies
شیرینی مربایی جزو خوشمزه ترین شیرینی هایی هست که توی دسته شیرینی های خشک قرار میگیره و معمولا به خاطر ماندگاری و صد البته خوشمزگیش در دسته شیرینی های عید هم قرار میگریه. در این ویدیو طرز تهیه شیرینی مربایی با طعم بادام و پرتقال رو آموزش میدم. امیدوارم که تهیه کنید و لذت ببرید.
:مواد لازم
روغن صاف قنادی: ۱۰۰ گرم
پودر قند:۹۰ گرم
هل کوبیده: نصف ق چ
آرد بادام: ۸۰ گرم
آرد برنج: ۴۰ گرم
آرد کیک: ۱۱۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: یک ق چ
مربای پرتقال: یک چهارم پیمانه
در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
Ingredients:
• Crisco shortening: 100g
• Powdered sugar: 90g
• Cardamom powder: ½ tsp
• Almond powder: 80g
• Rice flour: 40g
• Cake flour: 110g
• Brewed saffron: 1 tsp
• Orange marmalade: ¼ cup
Bake in preheated oven at 320 F for 15 minutes
#شیرینی_عید_نوروز
#شیرینی_مربایی #SandwichCookies
:مواد لازم
روغن صاف قنادی: ۱۰۰ گرم
پودر قند:۹۰ گرم
هل کوبیده: نصف ق چ
آرد بادام: ۸۰ گرم
آرد برنج: ۴۰ گرم
آرد کیک: ۱۱۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: یک ق چ
مربای پرتقال: یک چهارم پیمانه
در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید
Ingredients:
• Crisco shortening: 100g
• Powdered sugar: 90g
• Cardamom powder: ½ tsp
• Almond powder: 80g
• Rice flour: 40g
• Cake flour: 110g
• Brewed saffron: 1 tsp
• Orange marmalade: ¼ cup
Bake in preheated oven at 320 F for 15 minutes
#شیرینی_عید_نوروز
#شیرینی_مربایی #SandwichCookies
همه توضیحات ...