آموزش نان گاتا گردویی با بافت نرم و پوک و پنبه ای

rose.cake.academy
rose.cake.academy
نان گاتا گردویی یه مدل نون مغزدار ارمنی هستش که بافت و عطر بینظیری داره 🤌🏻@rose.cake.academy @rose.cake.academy ...
نان گاتا گردویی یه مدل نون مغزدار ارمنی هستش که بافت و عطر بینظیری داره 🤌🏻

@rose.cake.academy
@rose.cake.academy
@rose.cake.academy

مواد لازم برای عمل آوری مایه خمیر:

۱ ق غ شکر

۱ ق غ آرد

۱ ق غ مایه خمیر

۱/۴ پیمانه آب گرم

مواد لازم برای خمیر نون:

۲ عدد تخم مرغ

۱/۴ پیمانه شکر

۲/۳ پیمانه شیر ولرم

۵۰ گرم کره یا روغن جامد

حدوداً ۳۵۰ گرم آرد

مواد لازم برای میانه خمیر:

۱ پیمانه آرد تفت داده شده

۱ پیمانه سر خالی پودر قند

۱ ق غ پودر کاکائو

۱ ق غ دارچین

۷۰ الی ۱۰۰ گرم کره نرم

کمی پودر هل

۵۰ گرم گردو خرد شده

🌸 خمیر حتما ده دقیقه خوب ورز بدین تا چسبندگی خمیر گرفته بشه

🌸 دو ساعت در جایی گرم استراحت بدین تا حجیم بشه

🌸 بعد از آماده کردن نون ها روشون سوراخ بزنید و روشون رو سلفون بکشید و نیم ساعت استراحت بدین تا دوباره حجیم بشه

🌸 در آخر با زرده تخم مرغ و زعفران رومال بزنید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید

#نان_گاتا #نان_گاتا_ارمنی #نان_مغزدار #نان_خونگی #نان_گاتا_گردویی #نان_گردویی

همه توضیحات ...