شله زرد بانوپز عالی و خوشمزه | آموزش فوری آشپزی در خانه

Banooye_Khoneh
Banooye_Khoneh
شله زرد بانوپز عالی و خوشمزه | آموزش فوری آشپزی در خانهبه جمع ما بپیویندید 👇👇👇 ...
شله زرد بانوپز عالی و خوشمزه | آموزش فوری آشپزی در خانه

به جمع ما بپیویندید 👇👇👇
https://bit.ly/3kEEnoH

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

محصول غذایی شله زرد یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایران است که با استفاده از زعفران، برنج، شکر و سایر مواد افزودنی تهیه می‌شود. در این رسپی، شما با توجه به طرز تهیه این غذا، می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

برنج نیم دانه ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۲۰ گرم
خلال بادام ۳ قاشق غذاخوری
عرق هل یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
آب ۲۰ پیمانه
(هر یک پیمانه برنج، ده پیمانه آب نیاز دارد)
طرز تهیه:

ابتدا برنج را حدود ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید. سپس آن را با آب درون قابلمه بگذارید و بپزید تا کاملاً پخته شود و شکفته بشود.
در مرحله بعد، زعفران را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس شکر را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. در این مرحله، حدوداً ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
در مرحله بعد، خلال بادام را با گلاب خیس کنید و نیم ساعت آخر پخت، به برنج اضافه کنید.
در نهایت، کره و عرق هل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. شما می‌توانید در این مرحله، ده دقیقه با حرارت خیلی کم دم کنید.
نکته مهم: برای خوشرنگ شدن شعله زرد، سعی کنید زعفران را قبل از شکر به برنج اضافه کنید. همچنین، حتماً شکر

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

همه توضیحات ...