آموزش بازاریابی در اینستاگرام برای موسسات آموزشی

آموزش به آموزشگاه
آموزش به آموزشگاه
104 بار بازدید - 3 سال پیش - امروزه سوشال یا همون شبکه‌های
امروزه سوشال یا همون شبکه‌های اجتماعی (بازاریابی در اینستاگرام) تبدیل شده به یکی از قدرتمندترین ابزارهای معرفی، بازاریابی و تبلیغات. اینستاگرام با ۶۰ میلیون کاربر ایرانی هم قطعاً پرمخاطب ترین شبکه اجتماعی هستش و تمامی کسب کارهای کوچیک و بزرگ، شرکت ها، برندها حداقل یک اکانت فعال توی اینستاگرام دارند.

انواع روش های بازاریابی در اینستاگرام برای آموزشگاه ها
اول از همه یک موضوع خیلی مهم که باید بدونیم اینه که اینستاگرام بر پایه محتوا طراحی شده. و قبل از فرآیند بازاریابی و تبلیغات و هزینه باید تعدادی محتوای عالی و تعاملی مرتبط به کسب و کارمون تولید کنیم و در صفحه اینستاگراممون قرار بدیم. امروز میخواهیم درباره انواع روش های بازاریابی و تبلیغات در اینستاگرام صحبت کنیم.

درباره انواع محتوا و ویژگی های یک محتوای خوب، حتما تو یک پست دیگه به صورت کامل توضیح میدیم.
بازاریابی اکسپلور اینستاگرام  با پرداخت هزینه
اکسپلور فقط برای محتواهای ترند و پربازدید نیستش و شما میتونید با پرداخت هزینه مستقیم به اینستاگرام محتوای مد نظرتونو تو اکسپلور به کاربر ها نمایش بدید و اینستاگرام هم بابت هر بازدید مبلغی از شما دریافت میکنه. شما میتونید فیلتر هایی مانند منطقه جغرافیایی، جنسیت مخاطب، ساعت پخش محتوا، روزهای پخش، تعداد بازدید، دسته بندی موضوعی انتخاب کنید تا اینستاگرام با تنظیماتی که انجام دادید محتواتونو به کاربرها نمایش بده.

واینر مارکتینگ اینستاگرام
محتوای طنز همیشه از محتواهای پر بیننده و عام پسند بوده که ۹۹ درصد جوامع، مخاطب های محتوای طنز هستند.  مدل میتونیم با واینرها محتوای تبلیغاتیمونو نمایش بدیم.

مدل اول به این صورته که از واینر بخواهیم تبلیغاتمونو در دل محتوای طنز و سناریو مطرح کنه و بینندگان در لابه لای محتوای طنز با تبلیغ ما آشنا بشن. مدل دوم هم میتونیم یک متن آماده کنیم و از واینر بخواهیم تو استوری تبلیغ مارو انجام بده.

بازاریابی به واسطه بلاگرها یا اینفلوئنسرها برای مؤسسات آموزشی
امروزه افرادی در فضای مجازی و وب هستند که به صورت تخصصی موضوعات، کالا ها و خدمات مختلفی را بررسی میکنند، تو بررسی هاشون درباره تفاوت ها، نحوه استفاده، برند، کیفیت و مسائل این چنینی صحبت میکنند. این افراد بلاگرها هستند و در بازاریابی در اینستاگرام به ما کمک میکنن.

بلاگرها در زمینه های مختلفی مثل بلاگری غذا ، بلاگری مد و لباس ، بلاگرهای آموزشی، ماشین، خونه و هرآنچه که فکرشو کنیم، فعالیت میکنند.

مؤسسات آموزشی میتونند با توجه به مخاطب هدفشون، بلاگرهای مرتبط و یونیک شناسایی کنند و بهشون تبلیغ بدن. بلاگر مرتبط و یونیک مؤسسات آموزشی (معرفی بهترین کتاب های بازاریابی) یعنی بلاگری که متقاضی ثبت نام احتمالی دوره های آموزشی ما، جزو فالورهای اون بلاگر باشند. مثلا اگر آموزش حضوری یا مجازی آشپزی ارائه میکنیم، خیلی بهتره که با فود بلاگرها برای تبلیغات همکاری کنیم.

تبلیغ در پیج های مرتبط و با تعامل بالا برای مراکز آموزش
دیگه تو همه زمینه ها و صنف ها پیج های زیادی در اینستاگرام مشغول به فعالیت هستند و بسته به انرژی که صرف میکنند و کیفیت محتوایی که تولید میکنند تعداد فالورهای مختلفی دارند. ۲ روش برای اینکه بتونیم پیج های مناسب برای تبلیغ انتخاب کنیم تا پول و وقتمون از بین نره و نرخ برگشت سرمایه خوبی داشته باشیم، وجود داره.

روش اول انتخاب پیج مرتبط:

بگردیم و تحقیق کنیم چه پیج هایی توی اینستاگرام فعالیت میکنند که مسیر و محتوای مرتبطی با کسب و کار ما دارند. مثلا ما آموزش حضوری یا مجازی تعمیرات موبایل و لپ‌تاپ ارائه میکنیم. باید پیج هایی پیدا کنیم که به نقد و بررسی انواع موبایل و لپ‌تاپ و گجت های دیجیتالی میپردازند. مثل موبو نیوز یا پیج اهورا نیازی.

روش دوم پیج ها با تعامل بالا:

تو این حالت ممکنه پیجی که میخواهیم بهش تبلیغ بدیم، محتوای مرتبط به صنف مارو نداشته باشه. ولی فالورهاش از جنس مشتریان احتمالی ما هستند. یک مثال صنعت آموزشیو براتون بزنیم. فرض بر این بگیریم که ما آموزش حضوری یا مجازی طراحی لباس ارائه میکنیم. طبیعتا دانش پذیران احتمالی ما عمدتاً بانوان بین ۱۷ الی ۴۵ سال علاقمند به مد هستند. پس میتونیم تبلیغمونو به پیج های آرایشی و بهداشتی هم بدیم. به دلیلی عمده فالورهای این پیج ها هم خانم های بین ۱۷ الی ۴۵ سال علاقمند به مد و زیبایی هستند.

یک نکته خیلی مهم اینکه: لطفاً این پستو لایک کنید و برای دوستانتون مخصوصا افرادی که در صنعت آموزش فعال هستند ارسال کنید تا از این محتوا برای رشد کسب  و کارشون استفاده کنند.

پلتفرم های تبلیغاتی اینستاگرام
یه زمانی و بسته به بلوغ کسب و کارمون باید روزانه به تعداد زیادی از پیج های اینستاگرام تبلیغات بدیم و مذاکره با تمامی ادمین های اون پیج ها کار سخت و وقت گیری هستش.

از این رو یکسری پلتفرم های تبلیغاتی مثل “پلتفرم شورند” یا “تگرو” یا “پلتفرم جریان” به وجود اومدن که امور تبلیغاتی توی اینستاگرام خیلی راحت تر کردند.

کافیه ما به سایت یکی از این پلتفرم ها مراجعه کنیم. حساب کاربریمونو شارژ کنیم. محتوای تبلیغاتیمون که میتونه استوری یا پست باشه آپلود کنیم.

پیج های مد نظرمون که قراره تبلیغ ما رو نشر بدن، انتخاب کنیم. روز و ساعت نشر هم مشخص کنیم. تا به راحتی و به صورت خودکار فرایند تبلیغ برای ما اتفاق بیفته.

از نظر قیمت هم هیچ تفاوتی نداره که ما مستقیم با پیج هدف ارتباط بگیریم یا به واسطه پلتفرم ها اینکارو انجام بدیم.

سخن آخر:

خب سعی کردیم تمامی روش های تبلیغاتی تو اینستاگرام به صورت خلاصه و مفید توضیح بدیم. لطفاً شما هم اگر روش های دیگر بازاریابی اینستاگرام بلدید تو قسمت کامنت با ما به اشتراک بزارید. البته ابزارهای دیگه ای مانند هشتگ و لوکیشن هم تو بازاریابی در اینستاگرام استفاده میشه که بیشتر مربوط بازاریابی محتوا هستش و تو قسمت های بعدی حتما باهاتون به اشتراک میزاریم.
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/07 منتشر شده است.
104 بـار بازدید شده
... بیشتر