دستگاه نان لواش تمام اتوماتیک : برای تولید بیشتر نان
دستگاه تمام اتوماتیکنان لواش برای تولید و فروش بیشترنان کمک میکند
استفاده از دستگاه نان لواش تمام اتوماتیک میتواند به نانوا در کار بیشتر و تولید بیشتر نان و فروش بهتر کمک کند. در این دستگاه با داشتن سنسور حرارتی دمای پخت نان به صورت خودکار تنظیم میشود.
این نان را در ایران لواش و در جمهوری ارمنستان لاواش مینامند. در گرجستان آن را «سومخوری لواشی» یعنی لواش ارمنی میخوانند .
نان لواش ، نان سنتی مسطحی است که از آرد معمولی(سبوس گرفته )، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیر ترش طی فرآیندهاي تخمیر تهیه شده و پس از شکل دهی به صورت خاص خود برروي سطح داغ پخته می شود.
شکل ظاهر ي: نانی است بیضی یا مستطیل شکل . معمولا نان لواش را در دو اندازه بزرگ و کوچک تهیه می نمایند. لواش نانی است بسیار نازك و می توان براي مدت طولانی آن را نگهداري کرد و در موقع لزوم با کمی مرطوب کردن آن را مانند نان تازه به مصرف رساند
------------------------------- ---------------------------------
آبادان - احمدآباد - لاین 15
------------------------------- ----------------------------------
00:00 مقدمه
0:19 دستگاه همزن نانوایی
5:42 دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک
----------------------------------------------------------------------------
نان بربری ایرانی : به دوروش سنتی و صن... نان بربری
نان تنوری سنتی : مثل یک حرفه ای نان ت... نان تنوری سنتی
----------------------------- ------------------------------------
[email protected]
----------------------------------------
استفاده از دستگاه نان لواش تمام اتوماتیک میتواند به نانوا در کار بیشتر و تولید بیشتر نان و فروش بهتر کمک کند. در این دستگاه با داشتن سنسور حرارتی دمای پخت نان به صورت خودکار تنظیم میشود.
این نان را در ایران لواش و در جمهوری ارمنستان لاواش مینامند. در گرجستان آن را «سومخوری لواشی» یعنی لواش ارمنی میخوانند .
نان لواش ، نان سنتی مسطحی است که از آرد معمولی(سبوس گرفته )، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیر ترش طی فرآیندهاي تخمیر تهیه شده و پس از شکل دهی به صورت خاص خود برروي سطح داغ پخته می شود.
شکل ظاهر ي: نانی است بیضی یا مستطیل شکل . معمولا نان لواش را در دو اندازه بزرگ و کوچک تهیه می نمایند. لواش نانی است بسیار نازك و می توان براي مدت طولانی آن را نگهداري کرد و در موقع لزوم با کمی مرطوب کردن آن را مانند نان تازه به مصرف رساند
------------------------------- ---------------------------------
آبادان - احمدآباد - لاین 15
------------------------------- ----------------------------------
00:00 مقدمه
0:19 دستگاه همزن نانوایی
5:42 دستگاه نانوایی تمام اتوماتیک
----------------------------------------------------------------------------
نان بربری ایرانی : به دوروش سنتی و صن... نان بربری
نان تنوری سنتی : مثل یک حرفه ای نان ت... نان تنوری سنتی
----------------------------- ------------------------------------
[email protected]
----------------------------------------
همه توضیحات ...