ساندویچ اوریجینال ژامبون ران گوسفند دودی خانگی در نان بلکی، کنسرتی متوازن از طعم و رایحه

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار مراحل خلق کنسرتی باشکوه از طعم‌ها و رایحه‌های جادویی را تقدیم نموده. این ساندویچ با هر ساندویچ دیگری که قبلا میل فرموده‌اید، تفاوت دارد!
ژامبون دودی ران گوسفند که روش تهیه آن توسط مهیار در ویدیوی دیگری آموزش داده شده، در اینجا با دقت و وسواس تبدیل به یکی از لذیذترین ساندویچ‌های ممکن می‌گردد.

لینک به ویدیوی آموزش تهیه ژامبون ران گوسفند دودی به روش هات-سموکینگ:
تمام مراحل تبدیل ران گوسفند به یک اثر...
این ساندویچ را با این ژامبون سینه بوقلمون دودی هم امتحان کنید:
ژامبون دودی بوقلمون و مرغ دودی درسته،...
ویدیوی آموزش کامل تهیه نان بلکی اصیل ۱۳۱۵ ایران:
اولین و تنها آموزش فرمول خمیر و روش ت...
فهرست پخش (پلی لیست) «ساندویچ‌جات» حاوی بهترین مجموعه ساندویچ‌های اصیل تهران قدیم و انواع برگر اصیل آمریکایی:
ساندویچ جات

** مواد مورد نیاز و مقادیر **
در این ویدیو از اجزاء زیر استفاده شد:
- ژامبون ران گوسفند دودی (حدود ۱۵۰ گرم گوشت برای هر ساندویچ)
- پنیر بلوچیز (حدود ۶۰ گرم)
- آووکادو (یک نیمه)
- روغن زیتون (تقریبا ۲ قاشق غ.خ.)
- پیاز بنفش
- ریحان تازه

** نکات مهم! **
۱- نان بلکی تازه سطحی ترد و اندکی شکننده دارد. برای نرم‌تر شدن، پس از اینکه کاملا سرد شد، نیم ساعت در یک کیسه نایلونی که در آن کیپ و کامل بسته نشده باشد، نگه‌دارید.
۲- در برابر وسوسه افزودن ۱۰ چیز دیگر به این ساندویچ، مقاومت کنید. راز موفقیت بزگترین شف‌های جهان، درک صحیح شکوه سادگی است.

*** لیست سوالات پرتکرار**

س: آیا با ژامبون مرغ / شتر / بز / اسب دریایی هم می‌شود درست کنیم؟ به نظرتان اگر زردچوبه، رزماری، پودر سیر، زیره، مایونز، خردل و ... و ... بزنیم بهتر نمی‌شود؟
ج: این رسپی اختصاصی خود بنده است و توصیه‌ای حاصل نزدیک به ۴۰ سال تجربه و هزاران آزمایش. شما اما می‌توانید هرچیزی که مایل باشید استفاده کنید و نیاز به پرسیدن از بنده نیست!
س: آیا مصرف گوشت‌های دودی برای سلامتی ضرر ندارد؟
ج: بله بی‌ضرر نیست و مصرف مستمر و زیاد آن ابدا توصیه نمی‌شود. لااقل اینکه خودتان تهیه‌ می‌فرمایید انواع مواد شیمیایی نگه‌دارنده و نیترات ندارد. مصرف همه انواع گوشتی که در دامداری‌های صنعتی امروزی تولید شده، ضرر دارد و قبلا در مورد عادات غذایی سالم‌ترین جوامع بشری (و شناخت برخی از مضرترین فرآورده‌های غذایی) در این ویدیو مطالب مفیدی تقدیم شده:
کاملترین بررسی گوشتخواری و گیاهخواری ...
س: در ران گوسفند چند غده وجود دارد که می‌گویند مضر / ناسالم / بدبو / خطرناک هستند و باید درآورد. چرا شما در نیاوردید؟
ج: مهمترین مسئله، اجتناب از خرید و مصرف گوشت دامی است که خارج از کشتارگاه مجاز و بدون نظارت (ومهر بازرسی دامپزشکی) فروخته شده باشد. اگر از صدها نوع بیماری خطرناک دام مطلع باشید هرگز این اصل مهم را نادیده نمی‌گیرید، و حتی ممکن است مصرف گوشت را متوقف کنید. در اینجا مراحل و الزامات بازرسی دام توضیح داده شده:
http://www.environmentalhealth.ir/%D8...
غده لنفاوی که در میان ران (و چند جای دیگر بدن) گوسفند وجود دارد، preformal lymph node in sheep نام داشته و در دام سالم، یک عضو طبیعی و بی‌ضرر است. لزومی به پاره کردن گوشت و از شکل انداختن خوراک نیست، و هزاران سال است که گوسفند و ران درسته آن توسط انسانها پخته و مصرف شده و کماکان نیز می‌شود. هنگام سرو خوراک به راحتی قابل رویت بوده و میتوان از مصرف آن اجتناب کرد. اما اگر غدد متعددی در بافت عضله مشاهده شود، با شرایط غیر عادی آلودگی انگلی مواجه هستید که در دام بازرسی شده نبایستی وجود داشته باشد. برای اطلاع از وضعیت غیرعادی این غدد، جستجو کنید: caseous lymphadenitis ،
س: از چه روغنی استفاده کنیم؟ کدام روغن زیتونی خوب است؟
ج: در این ویدیو توضیحات مفصل تقدیم شده:
همه چیز درباره روغن زیتون: روشهای تست...
س: چرا دستکش استفاده نمی‌کنید؟
ج: به دلایل مستند علمی که در این ویدیو تقدیم شده:
بررسی علمی نکات مثبت و منفی و روش صحی...

همه توضیحات ...