مربای پوست نارنج حرفه ای | طرز تهیه مربای پوست نارنج به شکل گل بدون تلخی

lovely cookery   آشپزی با عشق
lovely cookery آشپزی با عشق
سلام دوستان عزیزم، امیدوارم خوب و سلامت باشین.با دستور تهیه مربای پوست نارنج به شکل گل در خدمت شما عزیزان هستیم، با نکات دقی ...
سلام دوستان عزیزم، امیدوارم خوب و سلامت باشین.
با دستور تهیه مربای پوست نارنج به شکل گل در خدمت شما عزیزان هستیم، با نکات دقیق برای داشتن مربایی بدون تلخی

نارنج یکی از میوه‌های پر خاصیت و سرشار از ویتامین سی است. میوه فصل سرد پاییز و زمستانی ، به رنگ نارنجی زیبا
مربای پوست نارنج بسیار خوشمزه و در کنار یک نان داغ بسیار دلچسب است.
پوست نارنج برای تهیه مربا بسیار عالی است و گاهی افراد به دلیل تلخی پوست آن از درست کردن مربای آن اجتناب می‌کنند. اما، در اینجا ما به شما آموزش خواهیم داد تا با درست کردن مربای پوست نارنج تلخی آن را حس نکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مربای پوست نارنج از جمله مرباهای خوش‌طعم است که به دلیل عطر بی‌نظیری که دارد، طرفداران زیادی داشته و به راحتی با صرف مقداری زمان در منزل، می‌توان آن را تهیه کرد.
مواد لازم‌ مربای نارنج به شکل گل:
نارنج : ۱۰ عدد متوسط
شکر: ۱ کیلو
آب: ۳ لیوان
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا نارنج‌ها را بشویید، با اسکاج سیمی دور نارنج را بکشید تا کمی از تلخی نارنج ها گرفته شود.
سپس پوست آن‌ها را گرفته و به صورت نواری برش بزنید.
سفیدی داخل پوست را جدا کنید تا مربا تلخ نشود.
سپس برش ها را لوله کنید و به شکل گل بپیچید و از نخ و سوزن استفاده کنید و گل ها را داخل نخ کنید و ریسه ای از پوست نارنج درست کنید و در انتها گره بزنید.
مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا جوش بیاد.
سپس پوست نارنج‌ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه جوش بخورد .
بعد از گذشت چند دقیقه، پوست نارنج‌ها را از آب بیرون آورده، آبکش کنید و با آب سرد به خوبی بشویید. دفعه اول ۵ دقیقه کافیست تا تلخی آب دوباره وارد پوست نشود.
مجددا یک قابلمه را آب کنید، اجازه دهید بجوشد، خلال‌ها را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. (این کار را ۳بار تکرار کنید تا کاملا تلخی پوست نارنج از بین برود.)
سپس پوست نارنج ها را داخل آب سرد گذاشته و نیم ساعت صبر میکنیم و دو بار آب را عوض میکنیم.
سپس در این مرحله شکر را با ۳ لیوان آب درون ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته تا قوام بگیرد.
ریسه های پوست نارنج را درون شهد ریخته و اجازه دهید بجوشد  غلیظ شود. این‌ مربا یک تا یک ساعت و ربع زمان نیاز دارد تا نرم شود.
در انتها، ۲ قاشق غذاخوری آبلمیو به مربا اضافه کنید و بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مربای شما کاملا سرد شود، نخ ها را به آرامی جدا کنید، گل ها را خارج کنید. گل های پوست نارنج فرم گرفته و ه شکل گل در آمده.سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
این مربا به دلیل خود نارنج عطر و طعم و رنگ قشنگی دارد و نیازی به زعفران و هل ندارد. طعم بسیار خوبی دارد و مناسب صبحانه و عصرانه ها هست. در کنار کیک ها و فرنی هم بسیار لذیذ و دلچسب هست.
امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
________________________________________________________________________________________
Hello dear friends, I hope you are well and healthy.
We are at your service with the recipe for preparing orange peel jam in the shape of a flower, with precise tips for having a jam without bitterness.
Orange peel jam is one of the delicious jams that has many fans due to its unique aroma and can be easily prepared by spending some time at home.
Ingredients گل Orange jam in the shape of a flower:
Orange: 10 medium
Sugar: 1 kg
Water: 3 glasses
Lemon juice: 2 tablespoons
Preparation method:
First, wash the oranges, wrap the wire around the oranges to remove some of the bitterness of the oranges.
Then peel them and cut them into strips.
Peel a squash, grate it and squeeze the juice.
Then pipe the cuts and wrap them in the shape of a flower and use thread and needle and insert the flowers into the thread and make a string of orange peel and knit at the end.
Pour some water into the pot and put it on the heat and let it boil completely.
Then pour the peel of the oranges in boiling water and let it boil for 5 minutes.
After a few minutes, peel the oranges, rinse and rinse well with cold water. The first time, 5 minutes is enough so that the bitterness of the water does not re-enter the skin.
Melt a pot again, bring to a boil, add the slices and drain after a few minutes. (Repeat this 3 times to completely remove the bitterness of the orange peel.)
Then put the peel of the oranges in cold water and wait for half an hour and change the water twice.
Then at this stage, pour the sugar with 3 glasses of water into a bowl and put it on the heat to thicken.
Pour the orange peel strands into the nectar and let it boil to thicken. This jam takes one to one hour and a quarter to soften.
Finally, add 2 tablespoons of lemon juice to the jam and after 20 minutes, remove the pan from the heat.
Let your jam cool completely, gently separate the threads, remove the flowers. The flowers of the orange peel form and form a flower. Then pour it into a suitable glass container and keep it in the refrigerator.
This jam has a beautiful aroma, taste and color because of the orange itself and does not need saffron or cardamom. It tastes very good and is suitable for breakfast and dinner. Along with cakes and porridge, it is also very delicious and hearty.
I hope you make it and enjoy it.

#مربا #مربا_نارنج #مربا پوست نارنج #مرباگل #طرزتهیه #آموزش_آشپزی #آشپزی #دستور_پخت #آشپزی_آسان #آشپزی_ایرانی #دستورتهیه_مربا #نارنج

همه توضیحات ...