کیک سینامون (سینابون)، یک کیک دارچینی لطیف و خوشمزه

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
امروز یک کیک دارچینی داریم که خیلی خوشمزه و خوش عطره و در عین حال خیلی راحت درست میشه. این کیک به اسم کیک سینابون معروف شده که ا ...
امروز یک کیک دارچینی داریم که خیلی خوشمزه و خوش عطره و در عین حال خیلی راحت درست میشه. این کیک به اسم کیک سینابون معروف شده که البته اسم درست اون کیک سینامون هست یعنی کیک دارچینی اما ممکنه به علت وجود کافه های زنجیره ای به نام سینابون به مرور اسم این کیک رو به اشتباه سینابون گفتند اما چون بیشتر به این اسم معروفه ما هم به همین اسم این کیک رو براتون آماده کردیم اما اسم درست این کیک سینامون یا همون کیک دارچینی خودمونه.
مواد اولیه این کیک دو قسمت هست یک بخش مواد کیک هست و بخش دوم مواد لایه میانی کیک. بخش اول که مواد اولیه کیک هست به این صورته:
• 2 پیمانه آرد
• 4 عدد تخم مرغ
• یک پیمانه شکر
• دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• نصف پیمانه روغن مایع
• سه چهارم پیمانه ماست
برای مواد میانی هم مواد لازم به این صورت هست:
• 2 قاشق غذاخوری شکر
• 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
• یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
برای پختن این کیک هم از قالب وسط سوراخ به اندازه 23 سانتیمتر استفاده می‌کنیم. اگر شما هم دوست دارید با این مواد ساده جادو کنید و یک کیک خوشمزه درست کنید با ما همراه باشید.

instagram:
https://instagram.com/shirpourparvane...

همه توضیحات ...