شیرینی/بیسکوییت «اسکون» با خامه و مربا- Scones with Jam & clotted cream

Alirez Foods
Alirez Foods
‏ENG/فارسیدیروز در لایو اینستاگرامی مهمان آشپزخانه من به همراه آنجلا که مدرس آشپزی و کیترینگ اهل انگلستان هست شیرینی یا بیسک ...
‏ENG/فارسی
دیروز در لایو اینستاگرامی مهمان آشپزخانه من به همراه آنجلا که مدرس آشپزی و کیترینگ اهل انگلستان هست شیرینی یا بیسکوییت «اسکون» درست کردیم.
«اسکون» که در اکثر کشورهای اروپایی و آمریکا پخته میشه، گفته میشه ریشه ای داچ و با اسکاتلندی داره که خودش بحث مفصلی هست . ولی میشه گفت یکی از مرسوم ترین شیرینی هاییست که در فرهنگ چای عصر انگلیسی‌ همیشه حضور داره، خیلی راحت درست میشه و با خامه سفت شیرین نشده مثل قیماق و یا کرم کورنیش به‌همراه مربا خورده میشه.

در یک ظرف آرد، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و دو بار همه این مواد را با هم الک کنید.
بعد کره را به مواد اضافه کنید و با دست آنرا بصورت کامل با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود و‌اصلا لامپی نباشه .
در یک ظرف دیگر تخم مرغ را با یک چنگال خوب بزنید، شیر را به آن اضافه کنید و آرام به مخلوط آرد اضافه کنید، ولی ۲ قاشق از آنرا نگه دارید برای بعد، سپس کشمش و پوست پرتقال شکری شده را اضافه کنید و با یک قاشق کامل همه چی را مخلوط کنید، اگر خمیر آماده شده خشک و یا خیس بود میتوانید به آن کمی شیر و یا آرد اضافه کنید  .  
خمیر را در یک سطح آرد پاشیده شده با وردنه به قطر ۲-۳ سانت باز کنید و با کاتر گرد شیرینی ها را ببرید .
و با بقیه مایع تخم مرغ و شیر با قلمو روی شیرینی ها بمالید و در فر از قبل داغ شده برای ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ (الکتریک /فن) بپزید. آماده و‌ خنک که شد مثل این ویدیو نوش جان کنید. (مراحل کامل را در پست قبلی ویدیوی لایو به انگلیسی هم ببینید.)

مواد لازم برای ۱۸-۲۰ عدد:
۵۰۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم کره
۷۰ گرم شکر
بیکینگ پودر ۲۵ گرم
۲ عدد تخم مرغ
۲۵۰ میلی لیتر شیر
۱/۲ ق/چ نمک
۱/۲ فنجان کشمش/پوست پرتقال شکری شده (دلخواه)
خامه سفت شیرین نشده/ قیماق
مربای توت فرنگی ب

Scones with Clotted cream & Jam anyone?
In my previous post, me and Angela showed you how to bake scones from scratch! So here is the ingredients and you can check the full method with all the details in our live cookalong!

Ingredients for 18-20 scones,  
500g flour
100g butter
70g sugar
25g baking powder
2 free range eggs
250ml milk
Pinch of salt
1/4 Candid orange
1/4 cup sultanas or raisins
Clotted cream & Strawberry to serve

همه توضیحات ...