طرز تهیه کباب لقمه، آموزش آشپزی، غذای سنتی، کباب کوبیده

banooye khone
banooye khone
ترکیب گوشت من اینطور بود:چهل درصد قلوه گاه (البته پوسته‌ها و قسمت پشت اون تمیز شده بود، اینطوری بوی بد نخواهد داشت)سی در ...
ترکیب گوشت من اینطور بود:
چهل درصد قلوه گاه (البته پوسته‌ها و قسمت پشت اون تمیز شده بود، اینطوری بوی بد نخواهد داشت)
سی درصد چربی بقل راسته (که هم لذیذه و هم ابدا بو نداره)
و سی درصد نازکی‌های سردست(این قسمت گوشت لطیفی داره که به خاطر نازک بودنش به درد خورش نمیخوره)
.
گوشت رو همراه ۵ گرم نمک برای هر کیلو به صورت نخودی چرخ کردیم.
.
گوشت رو داخل فریزر بگذارید تا نیم بند یا حتی منجمد بشه.
به تفاله پیاز سفید (چرخ‌کرده و آب گرفته) احتیاج داریم به میزان چهل درصد وزن گوشت البته میزان پیاز با توجه به چربی گوشت ممکنه کمتر یا بیشتر بشه.
.
ده گرم نمک و ده گرم فلفل سیاه درجه یک آسیاب شده و دوقاشق زعفران دم کرده برای هر کیلو گوشت به پیاز اضافه می‌کنیم.
.
گوشت و پیاز رو ترکیب و دوبار چرخ میکنیم.
حالا ورز بدید آنقدری که گوشت حسابی چسبنده بشه؛ اگه قبلاً خمیر گرفتی مثل همونه.
گوشت رو بذار تو فریزر تا حسابی سرد بشه.
حالا به سیخ پهن آلومینیومی احتیاج داری، سرد و تمیز و خشک باشه.
به وزن دلخواه گوشت بردار (صد و شصت تا دویست گرم) و سیخ بگیر.
روی منقل هم سریع بچرخون تا نریزه
همین😉😉😉😉

#آشپزی #آشپزی_حرفه_ای #آشپزي_ايراني #food #غذا #خوشمزه #کباب #کباب_کوبیده #کباب_لقمه #سنتی #گوشت #منقل

همه توضیحات ...