طرز تهیه ماهی سرخ شده جنوبی با سس مخصوص به اسم حشو با طعم فوق‌العاده‌

مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
ماهی شانک یا ماهی کخو یکی از پرطرفدارترین ماهی‌های جنوب ایران هست که با این روش می‌تونید سرخش کنید و در کنارش یک سس مخصوص و خوشم ...
ماهی شانک یا ماهی کخو یکی از پرطرفدارترین ماهی‌های جنوب ایران هست که با این روش می‌تونید سرخش کنید و در کنارش یک سس مخصوص و خوشمزه درست کنید و از میل کردنش لذت ببرید.
شما با این روش هر ماهی ای که دوست دارید رو می‌تونید درست کنید و مطمعنم که خوشتون میاد
مواد لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
زردچوبه و ادویه کاری هر کدام نصف ق چ
گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
سس تمرهندی ۴ ق غ
نمک
آرد سفید دو سوم پیمانه
زردچوبه ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
تخم گشنیز نیم کوب ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق غ
زیره ۱ ق چ
جوز هندی رنده شده
ماهی کخو یا هر ماهی که دوست دارید
لیموترش به دلخواه

همه توضیحات ...