آموزش شیرینی پای نارگیل زعفرانی: با تمام نکات کارگاهی

2,122 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش شیرینی پای نارگیل زعفرانیشیرینی پای نارگیل زعفرانی جز شیرینی سنتی و پر طرفدار عید محسوب میشه . ماندگاری بالایی دار ...
آموزش شیرینی پای نارگیل زعفرانی

شیرینی پای نارگیل زعفرانی جز شیرینی سنتی و پر طرفدار عید محسوب میشه . ماندگاری بالایی داره  با بافتی خاص👌 و طعمی فوقولاده 😋  خصوصا برای اون دسته از دوستانی که عاشق نارگیل هستن 😍 در ضمن چندین آموزش شیرینی خاص نوروز با رسپی درجه یک داریم که حتما ازش استفاده کنید که کلی مشتری پسنده😉
 پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

🍴موادلازم🍴

پودر نارگیل چرب: ۶۵ گرم
پودرقند یا پودر شکر: ۶۵ گرم
روغن قنادی صاف یا همون روغن ۵۰ :  ۱۰۰ گرم
آرد سفید قنادی: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
ماست: ۳۰ گرم
وانیل :نوک قاشق
بیکینگ پودر:نوک قاشق
زعفران خیلی غلیظ : کمی


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌

⭕پودر نارگیل حتما بایستی چرب باشه⭕

⭕ نوع ماست پر چرب و کم چرب بودنش  اصلا فرقی نمیکنه ⭕

⭕آرد سفید منظور همون آرد سه صفر یا آردی که باهاش کیک و شیرینی خشک  میزنید⭕

⭕دمای فر صنعتی ۲۲۰ درجه هستش برای نوع خونگی نهایتا ۲۰۰ رو در نظر بگیرید مدت پخت کمه فوری چک کنید اگر لازم باشه سینی رو تو فر بچرخونید که به صورت یکسان پخت بشه و نشانه پخت رنگ گرفتن دور شیرینی هست اگر دمای فر از ۲۰۰کمتر باشه مدت پخت بیشتر بشه بافت شیرینی خشک میشه پس لطفا حتما این مورد رو رعایت کنید⭕

⭕حتما بعد از خنک شدن در ظرف در بسته یا سلفون کشیده بشه که زود خشک نشه⭕

⭕⭕⭕⭕اون دسته از دوستانی که سفارش میگیرن پیشنهاد  میکنم حتما تو لیست سفارشات عیدشون قرار بدن نه تنها ماندگاری بالایی داره بلکه خوش طعم و همه پسند هست و جز شیرینیهای سنتی محسوب میشه⭕⭕⭕

⭕برای تزیین روی شیرینی میتونید از انواع مغزها استفاده کنید که معمولا پسته و یا شکر استفاده میشه و من برای شما نوع خلال بادام هم  زدم ⭕


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم با توجه به اینکه شاغل هستم  زودتر به پاسخ برسید  چون حجم دایرکتها فوقولاده بالاست و هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه  🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...