گراتن سیب زمینی خوشمزه و لذیذ! | لذت آشپزی

Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
Lezat Ashpazi (لذت آشپزی)
گراتن سیب زمینی رو امتحان کردین؟ 🤤اصلی ترین قسمتِ گراتن پنیر پیتزاشه و خیلی تو طعمش تاثیر میذاره! 🤌🏻مواد لازم برا ...
گراتن سیب زمینی رو امتحان کردین؟ 🤤
اصلی ترین قسمتِ گراتن پنیر پیتزاشه و خیلی تو طعمش تاثیر میذاره! 🤌🏻

مواد لازم برای گراتن سیب زمینی🥔:
سیب زمینی متوسط: ۸ عدد🥔
قارچ: ۵۰۰ گرم🍄
کره: ۳۰ گرم🧈
آرد: ۲ قاشق غ🥄
شیر: یک و نیم لیوان🥛
پنیر پیتزای مخلوط: بمقدار لازم🧀
ادویه: نمک و‌ فلفل سیاه🧂

طرز تهیه:
سیب زمینی هارو نازک حلقه ای کنید و در ظرف آب و یخ بمدت نیم ساعت بریزید، بعد سیب زمینی هارو روی پارچه بزارید تا خشک بشه، وقتی خشک شد داخل قابلمه ای روغن مایع بریزید و سیب زمینی هارو سرخ کنید.
حالا بریم سراغ سس قارچ: قارچ هارو بصورت ورقه ای درشت خرد کنید، داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو زیاد کنید تا آب قارچ کاملا کشیده بشه، بعدش کره رو بهش اضافه کنید، کره که ذوب شد، آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه و بعد شیر و نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسه.
حالا در ظرف مناسب فر سیب زمینی هارو بچینید، بعدش سس بشامل رو روش بریزید و روی اون رو با پنیر پیتزا پر کنید، فر رو از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه، حالا ظرف رو داخل فر قرار بدید و بمدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب بشه و روش طلایی بشه.
همین☺️
نوش جان♥️

همه توضیحات ...