🥰 دستور کامل نان بریوش خوشمزه و راحت - Brioche bread recipe

lovely cookery   آشپزی با عشق
lovely cookery آشپزی با عشق
نون بریوش بریوش یکی از انواع نون‌های خوشمزه و مشهور فرانسویه که تخم مرغ و کره از ترکیبات اصلی اون هستش ونون بریوش همراه ...
نون بریوش
بریوش یکی از انواع نون‌های خوشمزه و مشهور فرانسویه که تخم مرغ و کره از ترکیبات اصلی اون هستش و
نون بریوش همراه با قهوه بسیار دلپذیره و یکی از صبحانه های کلاسیک و معمول کشور فرانسه به حساب میاد.
این نون پوسته ای تیره و طلایی داره .
بریوش از گویش قدیم فرانسوی به معنای ورز دادن گرفته شده.
این نون فوق العاده خوشمزه، با بافت نرم و لطیف و عطر و طعم کره میتونه یه صبحونه و عصرونه دلچسب باشه.
مطمئنم اگر یه بار تو خونه درستش کنین عاشقش میشین .

مواد لازم نان بریوش:
آرد فانتزی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۶۵ گرم
نمک: ۶گرم
کره: ۳۰ گرم
مخمر: ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بهبود دهنده: ۵گرم
آب: ۸۰ گرم
شیر: ۵۰ گرم
رومال: زده تخم مرغ ، ۱ قاشق غذاخوری خامه
مراحل انجام کار :
در ابتدا آرد رو الک کنید، مخمر، شکر، نمک و بهبود دهنده رو اضافه و مخلوط کنید. (اگر از سالم بودن مخمرتون مطمئن نیستین مخمر رو با یک قاشق چایخوری شکر و نصف مقدار آب دستور مخلوط و درشو بزارین به مدت ۸ دقیقه تا فعال بشه.)
در ادامه آب و شیر رو به مواد خشک اضافه کنید، هم بزنید و تخم مرغها رو که با وانیل مخلوط شده اضافه  و کره که به دمای محیط رسیده رو به خمیر اضافه کرده و هم میزنیم. اگر خمیرتون خشک بود کم کم آب اضافه کنید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد، حدود یک ربع خمیر رو ورز بدین.
سپس خمیر رو چونه کنید، در کاسه چرب شده قرار بدین و روشو کیسه چرب شده بکشین و ده دقیقه استراحت بدین.
بعد از استراحت اول خمیر رو به چونه های ۶۰ گرمی تقسیم  و چونه های گرد و صاف درست کنید. چونه های فرم گرفته رو با کیسه چرب شده بپوشونید و ده دقیقه استراحت بدین.
پس از مدت استراحت چونه خمیر رو باز کنید، رول کنید و نواری فرم بدین، به شکل گیس ببافین و بپیچین که به شکل گل در بیاد. روی سینی فر که کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذاشتین قرار بدین، روشو کیسه چرب شده بکشین و حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.
برای شکل دوم هم چونه هارو در کنار هم در ظرف لوف بچینین، روشو کیسه بکشین و حدود یک ساعت استراحت بدین. برای استراحت دادن جای مرطوب و گرم باشه بهتره، مثلا داخل فر خاموش.
بعد از اینکه خمیرها حجم گرفت رومال زره تخم مرغ و خامه مخلوط شده رو به آرومی روی خمیر بزنید و کنجد بپاشید.
داخل فر از قبل داغ شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین تا زمانیکه روی نونها رنگ بگیره.
امیدوارم از این دستور استفاده کنید و لذت ببرین❤




brioche is a bread of French origin whose high egg and butter content gives it a rich and fine, according to the proportion of butter and eggs. It has a dark, golden, and flaky crust.
Materials required:
Fancy flour: 500 grams
Sugar: 65 grams
Salt: 6 grams
Butter: 30 grams
Yeast: 12 grams
Egg yolk: 3 pieces
Egg whites: 1 pc
Vanilla: Half a teaspoon
Improvement: 5 grams
Water: 80 grams
Milk: 50 grams


#آشپزی #آموزش_آشپزی #آشپزی_ایرانی #نان_خانگی #نان_صبحانه #نان #بریوش#نان_بریوش #bread #bakery #breakfast #berioch #bread_recipes #bread_recipe #bread_roll

همه توضیحات ...