آموزش حلوا قنادی به دوشکل مدرن و ساده به سبک قنادی با تمام نکات

5,681 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
---------------------------------------------------------لینک آموزش دانمارکی بدون لایی: ...
---------------------------------------------------------
لینک آموزش دانمارکی بدون لایی:

آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:

Video
-------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔


🍴موادلازم🍴

شکر:  ۵۰۰ گرم
آب:  ۴۰۰گرم
پودرهل: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
گلاب: ۱۰۰ گرم
روغن جامد پخت و پز : ۱۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
شکلات و ترافل و کنجد و پسته و خرما و انواع نان تارت به دلخواه




❌❌❌ این حلوا به سبک قنادی هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕




❌❌نکات مهم❌❌

⭕تفت دادن آرد خیلی مهمه با حرارت کم در حدی که رنگش تغییر نکنه ولی خامی آرد گرفته بشه⭕

⭕این حلوا تو قنادی به نام حلوا ویفری مشهور هست و تو نوع خونگی میگن رولی یا رولتی که من تو ویدیو اشتباها گفتم در نوع خونگی هم ویفری میگن⭕

⭕به هیچ عنوان از روغن مایع نبایستی استفاده بشه یکی از علتهای نرم شدن نون میشکا یا میکادو یا نون تارت یا حلوا وجود روغن مایع درون حلواست ⭕

⭕حلوا نباید سفت باشه چون براحتی قیف زده نمیشه و روی نون صاف  و رول نمیشه و نیاز نیست حلوا داغه داغ باشه همینقدر که گرم باشه کافیه⭕

⭕اگر درستش کردی خوشحال میشم نظرت رو‌ برام کامنت کنی ⭕


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...