آموزش حلوا قنادی به دوشکل مدرن و ساده به سبک قنادی با تمام نکات
---------------------------------------------------------
لینک آموزش دانمارکی بدون لایی:
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
Video
-------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۴۰۰گرم
پودرهل: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
گلاب: ۱۰۰ گرم
روغن جامد پخت و پز : ۱۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
شکلات و ترافل و کنجد و پسته و خرما و انواع نان تارت به دلخواه
❌❌❌ این حلوا به سبک قنادی هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕تفت دادن آرد خیلی مهمه با حرارت کم در حدی که رنگش تغییر نکنه ولی خامی آرد گرفته بشه⭕
⭕این حلوا تو قنادی به نام حلوا ویفری مشهور هست و تو نوع خونگی میگن رولی یا رولتی که من تو ویدیو اشتباها گفتم در نوع خونگی هم ویفری میگن⭕
⭕به هیچ عنوان از روغن مایع نبایستی استفاده بشه یکی از علتهای نرم شدن نون میشکا یا میکادو یا نون تارت یا حلوا وجود روغن مایع درون حلواست ⭕
⭕حلوا نباید سفت باشه چون براحتی قیف زده نمیشه و روی نون صاف و رول نمیشه و نیاز نیست حلوا داغه داغ باشه همینقدر که گرم باشه کافیه⭕
⭕اگر درستش کردی خوشحال میشم نظرت رو برام کامنت کنی ⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
لینک آموزش دانمارکی بدون لایی:
آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
Video
-------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
🍴موادلازم🍴
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۴۰۰گرم
پودرهل: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران: یک قاشق چایخوری
آرد سفید: ۲۵۰ گرم
گلاب: ۱۰۰ گرم
روغن جامد پخت و پز : ۱۵۰ گرم
کره: ۳۰ گرم
شکلات و ترافل و کنجد و پسته و خرما و انواع نان تارت به دلخواه
❌❌❌ این حلوا به سبک قنادی هستش برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕
❌❌نکات مهم❌❌
⭕تفت دادن آرد خیلی مهمه با حرارت کم در حدی که رنگش تغییر نکنه ولی خامی آرد گرفته بشه⭕
⭕این حلوا تو قنادی به نام حلوا ویفری مشهور هست و تو نوع خونگی میگن رولی یا رولتی که من تو ویدیو اشتباها گفتم در نوع خونگی هم ویفری میگن⭕
⭕به هیچ عنوان از روغن مایع نبایستی استفاده بشه یکی از علتهای نرم شدن نون میشکا یا میکادو یا نون تارت یا حلوا وجود روغن مایع درون حلواست ⭕
⭕حلوا نباید سفت باشه چون براحتی قیف زده نمیشه و روی نون صاف و رول نمیشه و نیاز نیست حلوا داغه داغ باشه همینقدر که گرم باشه کافیه⭕
⭕اگر درستش کردی خوشحال میشم نظرت رو برام کامنت کنی ⭕
❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌
همه توضیحات ...