آموزش کامل تهیه تارت نارگیلی "اقتصادی"💲💲💲

Bepazim
Bepazim
❌نکات مهم تارت نارگیلی:۱-شکر باید دانه ریز باشه اگه درشت بود چند پالس تو با مولینکس بزنید.۲-مرحله داغ زدن مواد ...
❌نکات مهم تارت نارگیلی:

۱-شکر باید دانه ریز باشه اگه درشت بود چند پالس تو با مولینکس بزنید.

۲-مرحله داغ زدن مواد نارگیلی مواد گرم بشه ولی نباید بجوشه.

۳-کره،تخم مرغ ها،آبلیمو هم دمای محیط باشند.

۴-مواد دقیق اندازه گیری کنید با پیمانه کیفیت شیرینی اصلا خوب نمیشه.

🥧تارت نارگیلی🥧

🔺مواد نارگیلی

شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
(اگه شکر دانه درشت بود چند پالس مولنکس کنید)
پودر نارگیل چرب ۶۲ گرم
سفیده ۲ عدد
روغن مایع ۳۸ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ

🔺شکر،پودر نارگیل،۱ عدد سفیده،نصف روغن مایع رو داخل غذاساز بریزید تا پوره بشه.
مواد تو تابه بریزید رو حرارت ملایم بزارید مدام هم بزنید تا گرم بشه و شکر ذوب بشه سپس ۱ عدد سفیده با بقیه روغن و آبلیمو و وانیل مخلوط کنید و به مواد نارگیلی اضافه کنید سریع هم بزنید تا مواد نبنده(مواد داغ باشه ولی نجوشه)
بعد زیر گاز خاموش کنید و مواد تو محیط باشه خنک بشه.

🔺خمیر تارت

کره دمای محیط ۷۵ گرم
شکر دانه ریز ٢۵ گرم
آرد ۱۳۵ گرم
وانیل نصف ق چ
زرده ۱ عدد

🔺شکر،شکر،زرده و وانيل خوب بزنيد سپس آرد اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد سپس با دست خمير جمع كنيد تو پلاستيك بريزيد و با وردنه صاف كنيد و نيم ساعت داخل يخچال بهش استراحت بديد.

بعد استراحت كاتر بزنيد روش چنگال بزنيد كه پف نكنه مواد نارگيلى كه خنك شده داخل قيف با ماسوره ساده يا اگه ماسوره نداره فقط سر قيف صاف ببريد روى خمير پايپ كنيد.
نوك انگشت چرب كنيد و روى مواد نارگيلى رو صاف كنيد و پودر پسته روش بريزيد و تو فر ١٨٠ درجه بزاريد تا زمانى كه شيرينى ها طلايي بشه.

🔺بزاريد شيرينى ها خنك بشه بعد جابه جا كنيد.

🥰رسپی شیرینی نارگیلی هم با همین دستوره🥰

#غذا #آشپزی #غذای_ایرانی #غذای_خانگی #رستوران #رستورانگردی
#food #coocking #persian_food #pizza

همه توضیحات ...