(pear jam recipe) ، طرزتهیه مربای گلابی ، مربا گلابی
(pear jam recipe) ، طرزتهیه مربای گلابی ، مربا گلابی
مربا یا لیچار از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی استفاده کرد. واژه عربی «مربا» اسم مفعول از مصدر تربیت به معنی پرورش است؛ و برابر فارسی مربا میشود: پرورده.
مربا دارای انواع زیر است
ژله بدون گوشت میوه و کاملاً صاف شدهاست.
کمپوت از اجزای درشت میوه درست میشود.
مارمالاد از میوه و پوست له شده درست میشود.
از بیشتر میوهها و برخی صیفیجات میتوان مربا درست کرد؛ مانند توت فرنگی،گلابی،گیلاس زرد،به، سیب، بهارنارنج، توت فرنگی، آلبالو، زرشک، آلو، بالنگ، کدو، هویج، شقاقل، خلال نارنج، پوست پسته، پوست پرتقال و…
معمولاً در فرایند تولید مربا، تکههای میوه قابل دیدن را داخل شهدی شیرین داریم. حالا اگر طی فرایند تولید، میوهها را بپزند، آنها را هم بزنند، با آب و شکر مخلوط کنند و به شکل خمیر دربیاورند، آن وقت است که میتوانیم بگوییم به جای مربا، مارمالاد داریم. به عبارت سادهتر، مارمالاد به مربای خمیری یا ژلهای شکلی گفته میشود که به هیچ عنوان تکههای میوه در آن وجود ندارد (میوهها بصورت رنده یا ریز شده هستند). اما اصل و اساس تولید مارمالاد هم میوهها هستند.
گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است.و همان طور که میدانید با همه میوه ها میتوان مربا تهیه کرد.اگر تا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید.مربای گلابی بسیار خوش طعم و لذیذ است. پس برای درست کردن یه مربای گلابی خوشمزه و خوش طعم با من همراه باشید با ویدیوی آموزشی طرزتهیه مربای گلابی
مواد اولیه
گلابی کوچک ۸ تا ۱۰ عدد
شکر ۱ و نیم پ
آب ۱ و نیم پ
هل ۴ عدد
میخک ۲ تا دونه
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۱ ق غ
آب لیموترش تازه ۱ ق غ
خلال پسته اختیاری
------------- ویدئوهای بیشتر --------------
طرزتهیه مربای گیلاس زرد
(yellow cherry jam) ،طرزتهیه مربای گی...
طرزتهیه مربای گلابی
(pear jam recipe) ، طرزتهیه مربای گلا...
طرزتهیه مربای سیب
طرزتهیه مربای سیب، مربا سیب به بهترین...
طرزتهیه مربای شلیل
طرزتهیه مربای شلیل (شفتالو) به ساده ت...
طرزتهیه مربای هویج
طرزتهیه مربای هویج با نکات طلایی برای...
طرزتهیه مربای توت فرنگی
طرزتهیه مربای توت فرنگی با پودر ژلاتی...
طرزتهیه مربای گیلاس
طرزتهیه مربای گیلاس به ساده ترین روش ...
طرزتهیه مربای انجیر
طرزتهیه مربای انجیر به بهترین روش ساد...
------------- آدرسهای من در شبکه های مجازی --------------
Facebook : Facebook: ashpazibaadrian
Instagram : Instagram: cooking_with_adrian2018
#طرزتهیه_مربای_گلابی
#مربا_گلابی
#آموزش_انواع_مربا
مربا یا لیچار از پختن میوه با شکر به دست میآید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری میشود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم میتوان به عنوان افزودنی استفاده کرد. واژه عربی «مربا» اسم مفعول از مصدر تربیت به معنی پرورش است؛ و برابر فارسی مربا میشود: پرورده.
مربا دارای انواع زیر است
ژله بدون گوشت میوه و کاملاً صاف شدهاست.
کمپوت از اجزای درشت میوه درست میشود.
مارمالاد از میوه و پوست له شده درست میشود.
از بیشتر میوهها و برخی صیفیجات میتوان مربا درست کرد؛ مانند توت فرنگی،گلابی،گیلاس زرد،به، سیب، بهارنارنج، توت فرنگی، آلبالو، زرشک، آلو، بالنگ، کدو، هویج، شقاقل، خلال نارنج، پوست پسته، پوست پرتقال و…
معمولاً در فرایند تولید مربا، تکههای میوه قابل دیدن را داخل شهدی شیرین داریم. حالا اگر طی فرایند تولید، میوهها را بپزند، آنها را هم بزنند، با آب و شکر مخلوط کنند و به شکل خمیر دربیاورند، آن وقت است که میتوانیم بگوییم به جای مربا، مارمالاد داریم. به عبارت سادهتر، مارمالاد به مربای خمیری یا ژلهای شکلی گفته میشود که به هیچ عنوان تکههای میوه در آن وجود ندارد (میوهها بصورت رنده یا ریز شده هستند). اما اصل و اساس تولید مارمالاد هم میوهها هستند.
گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است.و همان طور که میدانید با همه میوه ها میتوان مربا تهیه کرد.اگر تا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید.مربای گلابی بسیار خوش طعم و لذیذ است. پس برای درست کردن یه مربای گلابی خوشمزه و خوش طعم با من همراه باشید با ویدیوی آموزشی طرزتهیه مربای گلابی
مواد اولیه
گلابی کوچک ۸ تا ۱۰ عدد
شکر ۱ و نیم پ
آب ۱ و نیم پ
هل ۴ عدد
میخک ۲ تا دونه
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۱ ق غ
آب لیموترش تازه ۱ ق غ
خلال پسته اختیاری
طرزتهیه مربای گیلاس زرد
(yellow cherry jam) ،طرزتهیه مربای گی...
طرزتهیه مربای گلابی
(pear jam recipe) ، طرزتهیه مربای گلا...
طرزتهیه مربای سیب
طرزتهیه مربای سیب، مربا سیب به بهترین...
طرزتهیه مربای شلیل
طرزتهیه مربای شلیل (شفتالو) به ساده ت...
طرزتهیه مربای هویج
طرزتهیه مربای هویج با نکات طلایی برای...
طرزتهیه مربای توت فرنگی
طرزتهیه مربای توت فرنگی با پودر ژلاتی...
طرزتهیه مربای گیلاس
طرزتهیه مربای گیلاس به ساده ترین روش ...
طرزتهیه مربای انجیر
طرزتهیه مربای انجیر به بهترین روش ساد...
Facebook : Facebook: ashpazibaadrian
Instagram : Instagram: cooking_with_adrian2018
#طرزتهیه_مربای_گلابی
#مربا_گلابی
#آموزش_انواع_مربا
همه توضیحات ...