خورش آلبالو سیب، یک غذای لذیذ سنتی کرمانشاهی

1,929 بازدید
بیشتر
Aunty Parstoo
Aunty Parstoo
خورش سیب آلبالو Sour Cherry Apple Stew غذای سنتی کرمانشاهی ست که مریم و حسام ❤️💜 که از دوستان عزیز من هستند، درست ک ...
خورش سیب آلبالو
Sour Cherry Apple Stew

غذای سنتی کرمانشاهی ست که مریم و حسام ❤️💜 که از دوستان عزیز من هستند، درست کرده اند .
و چقدر طعم و مزه آن برآیم دلپذیر بود. یک طعم ترش و شیرین.  یک غذای لذیذ که بهتون پیشنهاد می دم حتما توی خونه آن را درست کنید.

مواد لازم :
نصف یک مرغ ، نیم کیلو آلبالو ، 6 سیب کوچک، دو قاشق شکر، 2 پیاز، دو قاشق آبلیمو، نمک فلفل زردچوبه.

پیاز ها را با روغن تفت داده و می گذاریم تا پیازها طلایی شود. زردچوبه و فلفل را اضافه  کرده ، مرغ ها را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. آب اضافه می کنیم و درب قالبمه را می بندیم. وقتی مرغ ها نیم پز شد ، آلبالو ها را به آن اضافه کنیم .
سیب ها را خرد کرده ، 2 دقیقه با دارچین تفت می دهیم. وقتی مرغ ها تقریبا پخته شد ، سیب ها را به آن اضافه می کنیم. منتظر می مانیم تا سیب ها رنگ قرمز خوشرنگی بگیرد.
خورش شما  آماده است . نوش جان .
غذا_سنتی_ایرانی

Sour Cherry & Apple Stew
Half chicken
500g Sour Cherry
6 small Apples (3 big)
2 spoons of Sugar
2 spoons of Lemon juice
Salt and pepper and turmeric
It is traditional dish from Kermanshah. in some recipes they also add Split peas.
Add 3 spoons of water and Cover the pot.
After 3 to 5 min take the lid off and fry the onions until golden.
Add pepper and turmeric.
Add the chicken. Fry the little bit.
Add 2 cups of water.
When chicken is half cooked, add Sour Cherries
Cut the apples into cubes.
Fry apples about 2 or 3 min with cinnamon.  
When the chicken are almost cooked add apples
Add sugar and lemon juice.
Do as your taste like
Wait until apples take the taste of cherries and change the color to beautiful red even inside.

همه توضیحات ...