فیله سوخاری اوریجینال مهیار با پنکوی ژاپنی و مرینیت ویژه تایلندی، روش سریع و آسان شف‌های حرفه‌ای

45,537 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
دارای فرسنگها تفاوت در طعم و کیفیت از چیز بی‌مزه‌ای که در فست فودها بنام فیله استریپس سرو می‌شود! مهیار در این ویدیو روشی ال ...
دارای فرسنگها تفاوت در طعم و کیفیت از چیز بی‌مزه‌ای که در فست فودها بنام فیله استریپس سرو می‌شود!
مهیار در این ویدیو روشی الهام گرفته از مکتب آشپزی تایلندی را با پوشش پنکوی ژاپنی ادغام کرده و نتیجه ای فوق‌العاده خوش طعم، کریسپی و کرانچی، و لذتبخش را به شما تقدیم می‌کند. با انجام مراحل ساده‌ که به زبان ساده و با جزییات کامل آموزش داده شده، هر آشپزی با هر میزان تجربه قادر به اخذ نتیجه عالی در تهیه این خوراک لذیذ و آسان خواهد بود.
پنکو، یک ابداع ژاپنی است که از تراشه های یک نان بخصوص ژاپنی تهیه شده و علاوه بر ایجاد برشتگی و تردی بهتر به نسبت پودر نان یا آرد سوخاری معمولی، خاصیت مهم دیگر آن جذب روغن کمتر است.
لینک به توضیحات مربوط به خطرات بهداشتی و اشتباهات رایج در استفاده از دستکش یک‌بار مصرف:
لذیذترین جوجه‌کباب غیر‌سنتی، تمرینی د...
لینک به سس مناسب برای صرف در کنار این خوراک:
سس اسپایسی شف برای میگو و مرغ سوخاری،...
لینک به سالاد آووکادو و انبه که در کنار بشقاب استفاده شد:
سالاد آووکادو و انبه: سمفونی شادی‌آفر...
مواد مورد نیاز برای ۶ نفر
فیله تازه مرغ ۱ کیلو
پنکو (نوع اسپایسی بهتر از ساده است) ۲۵۰ گرم
تخم مرغ تازه ۳ عدد
سیر تازه ۵ حبه
زنجبیل تازه حدود ۱۵ گرم
فلفل سبز تند ۲ عدد (بسته به ذائقه) یا پرک / پودر فلفل قرمز تند یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
ادویه چیکن ماسالا ۱ قاشق چای‌خوری
Or use same amount of Thai red Curry Paste
سس سویای طبیعی تخمیری (کیکومن) ۳ قاشق غذاخوری (یا ترکیبی از فیش ساس و اویستر ساس)
فلفل سیاه تازه ساییده ۱ قاشق چای‌خوری
آب دو عدد لیموترش شیرازی یا یک عدد لایم
نمک یک قاشق چاخ‌خوری
روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
روغن مناسب برای سرخ کردن، به میزان کافی بسته به روش انجام کار (توضیحات ویدیو)

همه توضیحات ...