کیک کافی شاپی ساچر / کیک اصیل اتریشی / بهترین دستور به ساده ترین روش ممکن

h.d. cake
h.d. cake
Sacher Torte / Austrian Chocolate Cake / Classic Austrian Recipeکیک کافی شاپی ساچر / کیک اصیل اتریشی / بهترین دستور به ساده ...
Sacher Torte / Austrian Chocolate Cake / Classic Austrian Recipe
کیک کافی شاپی ساچر / کیک اصیل اتریشی / بهترین دستور به ساده ترین روش ممکن

Sacher Torte :
4 eggs
Melted butter 110g
Melted dark chocolate 80g
Sugar 145g
Flour 100g
Cocoa powder 25g
Baking powder 1 teaspoon
Vanilla 1 teaspoon
Oven temperature 150°C (302°F)
Baking time 45 _ 55 minutes
Mould size 20 cm

Filling: Apple Marmalade

Mirror Glaze :
Water 400g
Sugar 60g
Corn starch 20 g
Cocoa powder 30g
100g dark chocolate
Cream 33% 50g

(Mirror Glaze recipe is perfect for 3 cake covers. You can keep Glaze in the fridge)


کیک کافی شاپی ساچر
کیک :
تخم مرغ   4 عدد
کره ذوب شده    110 گرم
شکلات تلخ ذوب شده    80 گرم
شکر    145 گرم
آرد      100 گرم
پودر کاکائو     25 گرم
بکینگ پودر    یک قاشق چایی
وانیل     یک قاشق چایی
دمای فر     150 درجه سانتی گراد (302 درجه فارنهایت )
زمان پخت       45 _ 55 دقیقه
سایز قالب     20 سانتی

فیلینگ : مارمالاد سیب

سس براق :
آب     400 گرم
شکر     60 گرم
نشاسته ذرت      20 گرم
پودر کاکائو      30 گرم
شکلات تلخ      100 گرم
خامه صبحانه     50 گرم

( دستور سس براق مناسب برای کاور 3 تا کیک است. میتونید اضافه سس رو در یخچال نگهدارید و برای استفاده بن ماری کنید )

ساشر تورتي :
4 بيضات
زبدة مذابة 110 جم
شوكولاتة داكنة مذابة 80 جرام
سكر: ١٤٥ غ
طحين 100 جرام
مسحوق كاكاو 25 جم
بيكنج باودر 1 ملعقة صغيرة
فانيليا 1 ملعقة صغيرة
درجة حرارة الفرن 150 درجة مئوية (302 درجة فهرنهايت)
وقت الخبز 45 _ 55 دقيقة
حجم القالب 20 سم

الحشوة: مربى التفاح

مرآة الصقيل:
ماء 400 جرام
سكر 60 جرام
نشا الذرة 20 جم
مسحوق كاكاو 30 جم
100 جرام شوكولاتة داكنة
كريم 33٪ 50 جم

(وصفة Mirror Glaze مثالية ل 3 أغطية كعكة. يمكنك الاحتفاظ بالصقيل في الثلاجة)

همه توضیحات ...