آموزش مسقطی زعفرانی با روش عالی Muscat saffron

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


#مسقطی_زعفرانی
مواد لازم:
۱/۲ پیمانه نشاسته گل
۱.۵ پیمانه شکر
۳ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه گلاب
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱/۸ ق چ جوهر لیمو
۳ الی ۴ ق غ زعفران غلیظ دم کرده
ابتدا نشاسته گل رو با یک پیمانه از آب مخلوط کنید و بذارید یک ساعت بمونه تا کاملا حل بشه و از صافی رد کنید و بذارید کنار.
توی ظرفی جدا شکر رو با دو پیمانه آب مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر کامل حل بشه .
جوهر لیمو و بعد گلاب و در آخر مواد نشاسته‌ای رو بهش اضافه کنید.
توی این مرحله حرارت باید ملایم باشه و مدام هم بزنید تا نشاسته ته نگیرده.
بعد از حدود نیم ساعت که مواد کمی غلظت پیدا کرد روغن مایع رو بهش اضافه کنید ( میتونید از کره هم استفاده کنید) دوباره حدود نیم ساعت هم بزنید سعی کنید فاصله هم زدن ها کم باشه .
غلظت مواد که بیشتر شد زعفران غلیظ رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
وقتی غلظت مواد زیادتر شد ( غلظت مواد رو توی ویدیو ببینید) و حجم مواد تقریباً نصف شد شعله رو خاموش کنید و مواد رو توی قالب یا ظرف پیرکس بریزید و بذارید تا کاملا خنک بشه و یک ساعت بذارید توی یخچال و بعد به دلخواه برش بزنید یا با کاتر قالب بزنید ‌.


#مسقطی_رز_کیک

همه توضیحات ...