شیرینی کشمشی گردویی سه میلیون بازدید در یوتوب برای کورابیه استارباکس

آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
شیرینی کشمشی گردویی استارباکسقورابیه شیرینی کشمشی گردوییمواد لازم:تخم مرغ،گردو،فندق،کشمش پلویی،شکر،شکلات تلخ قطره ای ...
شیرینی کشمشی گردویی استارباکس
قورابیه شیرینی کشمشی گردویی
مواد لازم:
تخم مرغ،گردو،فندق،کشمش پلویی،شکر،شکلات تلخ قطره ای،نشاسته،آرد،کره و یامارگارین،وانیل،پوست لیموترش،بکینگ پودر
، یک لیوان سر خالی گردو به وزنه 75 گرم ،اندازه یک مشت کمتر هم فندق به وزن 28 گرم، کشمش زرد پلویی بدون هسته  1لیوان به وزن 150 گرم، شکر یک لیوان 195 گرم، شکلات تلخ قطره ای 100 گرم کمی از نصف لیوان بیشتر ،نشاسته 70 گرم 4 قاشق غذاخوری تقریبا نصف لیوان ، آرد چهار لیوان به وزن 470گرم در کل استفاده می شود، دویست و پنجاه گرم کره و یا مارگارین که خوشمزه هست و به دمای محیط شده است که نرم هم هست به کاسه میکس اضافه کرده حتما باید کره و تخم مرغ را زودتر از یخچال خارج کنید که به دمای محیط برسند که بتوانید راحت کار کنید تخم مرغ ها و 5 گرم وانیل، پودر وانیل استفاده کنید، شکر و نشاسته پیمانه شده اینها را هم به کاسه اضافه کنید. پوست یک عدد لیمو ترش و یا پرتقال رنده شده را نیز به کاسه میکس اضافه کرده و تمام مواد را خوب با همدیگر مخلوط کنید .
آرد پیمانه  شده را  مرحله به مرحله به کاسه میکس اضافه کنید و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید
حتما 10 گرم یک قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر در این مرحله که دارید آرد   را مرحله مرحله به کاسه ی میکس اضافه می کنید بکینگ پودر را نیز به کاسه میکس اضافه کنید .
کلا ظرف 4 تا 5 دقیقه خمیر خودش را جمع میکند یکدست میشود نیاز به ورز زیادی ندارد در ترکیه می گویند جز شیرینی هایی هست که 5 دقیقه ای آماده میشود .
بعد از ورز کافی گردو و فندقی که درشت آسیاب شده، شکلات های تلخ قطره ای و یک لیوان کشمش پلویی خود را به خمیر اضافه کنید و مواد را خیلی ملایم و آروم برای 1 یا 2 دقیقه با همدیگر مخلوط کنید همین را به سطح انتقال دهید  کل وزن خمیر 1465 گرم یعنی یک کیلو و 465  گرم شد که به قطعات 60 و یا 70 گرمی تقسیم کنید بدون فشار و منسجم کردن خمیر را حالت توپک دهید خیلی نرم و ملایم اصلا نباید آن را نباید فشرده کنید.
بعد از اینکه به تمام خمیرها فرم گرد و توپک دادید برای 10 تا15 دقیقه به داخل فریزر انتقال دهید تا کره و یا مارگارین که استفاده کرده اید ببندد و کرابی های شما برای پخت آماده بشوند داخل فیریزر که قرار میدهید توپک ها سفت میشوند و دیگر نرم و شل باقی نمی مانند فر را از قبل با دمای 180درجه حرارت از بالا و پایین روشن کنید  توپک ها را داخل فریزر قرار داده‌ اید ودیگر الان سفت شده اند و میتوانید  داخل سینی فر با فاصله زیاد از همدیگر بچینید.
سینی اول را که چیدید برای 5 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده انتقال بدهید 5 دقیقه که داخل فر ماندند سریع از داخل فر آن ها را دربیاورید و با انتهای یک لیوان شیرینی ها را مسطح کنید این به این دلیل است که روی آن ها شکاف  بخورد سریع و عالی و پوک و ترد بپزند بعد از اینکه خمیر شیرینی ها را به کمک انتهای یک لیوان مسطح کردید بلا فاصله سریع مجدد سینی را به داخل فر برگردانید برای 15 تا 18 دقیقه با همان حرارت 180 درجه فن خاموش اجازه بدهید که خوب بپزند و به این شکل سرخ بشوند برای سینه دوم هم به همین شکل به داخل فر با حرارت 180 درجه انتقال دهید 5 دقیقه بعد از داخل فر خارج کنید و با انتهای لیوان خمیر شیرینی ها را مسطح کنید و مجدد سریع بلافاصله بدون تلف کردن وقت سینی را به داخل فر مجدد  انتقال دهید .

مواد لازم برای قورابیه کشمشی گردویی :
تخم مرغ،گردو،فندق،کشمش پلویی،شکر،شکلات تلخ قطره ایی،
نشاسته،آرد،کره ویا مارگارین،وانیل،پوست لیمو ترش ،بکینگ پودر
🇬🇧Ingredients for walnut raisin sweets:
Eggs, walnuts, hazelnuts, raisins, sugar, dark
chocolate drops, Starch, flour, butter or margarine,
vanilla, sour lemon zest, baking powder
🇹🇷Cevizli kuru üzümlü tatlılar için malzemeler:
Yumurta, ceviz, fındık, kuru üzüm, şeker, bitter çikolata
damlaları, Nişasta, un, tereyağı veya margarin, vanilya,
ekşi limon kabuğu, kabartma tozu

#شیرینی_گردویی
#شیرینی_کشمشی

همه توضیحات ...