Loz (Marzipan with saffron) / Safranlı badem ezmesi لوز زعفرانی تبریز

Flying in the Kitchen - پرواز در آشپزخانه
Flying in the Kitchen - پرواز در آشپزخانه
Marzipan with saffron Safranlı Badem Ezmesi بهترین لوز زعفرانی تبریز Badem ezmesi yapımımın püf noktaları: Pudra ...
Marzipan with saffron Safranlı Badem Ezmesi بهترین لوز زعفرانی تبریز


Badem ezmesi yapımımın püf noktaları:
Pudra şekeri kullanmayınız. Yerine şekeri makinadan geçirin ve kullanın. Badem ununu bir kaç kere makinadan geçirin. Süt ve şekeri kaynatıp soğuttuktan sonra en az 10-15 dakika çırpın. Bu çok önemli çünkü şekerin tamamen kırılıp ve ipek gibi yumuşak ve pürüzsüz bir ezme elde etmenizi sağlar.
Bademi azar azar ekleyin ve hamur yağarcasına yoğurun.
لوز بادامی تبریز بسیار مشهور و خوشمزه است. برای درست کردن لوز بادامی نرم به چند نکته باید توجه کرد: از پودر قند استقاده نکنید. پودر قند به سرعت سفت می شود. بجای پودر قند شکر را آسیاب کنید. بادام را حتما چند بار چرخ کنید. حتی اگر پودر بادام (آرد بادام) تهیه کردید، باز چرخ کنید. بادام را کم کم اضافه کنید و حتما خیلی خوب ورز بدهید، با دست، با قاشق و یا با میکسر. ورز دادن بسیار مهم است. و از همه مهمتر، بعد از اینکه شکر را با شیر جوشانده و در دمای اتاق خنک کردید، قبل از اضافه کردن بادام، مخلوط شیر و شکر را حد اقل ۱۰-۱۵ دقیقه با میکسر و یا همزن دستی خوب بزنید. این بسیار مهم است چون باعث می شود شکر
کاملا تجزیه شده و لوز شما نرم و لطیف بشود

Ingredients:

Sugar: 1 cup
Milk: 1/2 cup
Almond Flour: 6 cups
Saffron: 1 teaspoon (tsp)
Boiling water for safran: 3 tablespoons (tbsp)
Cardamon: 2/3 tbsp
Pistachio kernels

مواد لازم:

شکر: 1 پیمانه
شیر: 1/2 پیمانه
آرد بادام: 6 پیمانه
زعفران: 1 قاشق چایخوری (قاشق چایخوری)
آب جوش برای زعفران: 3 قاشق غذاخوری (قاشق غذاخوری)
هل: 3/2 قاشق غذاخوری
مغز پسته

Malzemeler:

Şeker: 1 su bardağı
1/2 su bardağı süt
Badem Unu: 6 su bardağı
Safran: 1 tatlı kaşığı (çay kaşığı)
Safran için kaynar su: 3 yemek kaşığı (yemek kaşığı)
Kakule: 2/3 yemek kaşığı
Antep fıstığı çekirdekleri

#marzipan
#almond
#badem
#ezmesi
#saffron
#safran
#لوز
#بادام
#زعفران
#لوز_بادامی
#تبریز

همه توضیحات ...