آموزش پخت لبو در نیم ساعت با انواع مایکروفر و سولاردام

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - نکات مهم در کپشن️️️️ ما
نکات مهم در کپشن️️️️ ما هممون عادت کردیم به اینکه لبو رو ۵-۶ساعت روی گاز بجوشونیم تا کاملا نرم و پخته بشن حتی خود من یه وقتایی از اینکه حال و حوصله نداشتم این همه ساعت وقت بزارم واسه لبو ،قیدشو زدم امروز بهتون یاد میدم که چطور ظرف نیم ساعت لبو بپزین بدون دردسر اول از همه لبو هارو بشورید و پوستشو بگیرید بعد حلقه ای خرد کنید و شکر هم بریزید به نسبت حجم و مقدار لبو هاتون شکر و آب رو بریزید و بزارید تو مایکروفر و استارت کنید و زمان رو اضافه کنید روی ۳۰ دقیقه ️️️البته زمان هم بستگی داره به حجم لبو هاتون ممکنه بیشتر یا کمتر لازم باشه اواسط کار هم لبو هارو زیر و رو کنید نکته 1️ حجم آب و شکر بر حسب حجم لبو ها و سلیقه ی شماست نکته 2️هرجایی از پخت اگر دیدین آب کم شده حتما اضافه کنید نکته 3️اگه ظرفتون در دار نیست حتما از سلفون استفاده کنید و روی اون رو چندتا سوراخ بزرگ بزنید تا هوا خارج بشه نکته 4️اواخر زمان پخت حتما نزدیک دستگاه باشید تا خیلی آب لبو ها خشک نشه و بسوزه ️️️️️با هر مدل مایکروفری میشه این مدل لبو رو درست کرد فقط کافیه دکمه استارت رو بزنید و با حداکثر توان دستگاه (برای سولاردام ۹۰۰وات هست) بپزید ️️️️
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/19 منتشر شده است.
1,072 بـار بازدید شده
... بیشتر