آموزش پخت لبو در نیم ساعت با انواع مایکروفر و سولاردام
1 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
نکات مهم در کپشن️️️️
ما
نکات مهم در کپشن️️️️
ما هممون عادت کردیم به اینکه لبو رو ۵-۶ساعت روی گاز بجوشونیم تا کاملا نرم و پخته بشن
حتی خود من یه وقتایی از اینکه حال و حوصله نداشتم این همه ساعت وقت بزارم واسه لبو ،قیدشو زدم
امروز بهتون یاد میدم که چطور ظرف نیم ساعت لبو بپزین بدون دردسر
اول از همه لبو هارو بشورید و پوستشو بگیرید
بعد حلقه ای خرد کنید و شکر هم بریزید
به نسبت حجم و مقدار لبو هاتون شکر و آب رو بریزید و بزارید تو مایکروفر
و استارت کنید
و زمان رو اضافه کنید روی ۳۰ دقیقه
️️️البته زمان هم بستگی داره به حجم لبو هاتون
ممکنه بیشتر یا کمتر لازم باشه
اواسط کار هم لبو هارو زیر و رو کنید
نکته 1️ حجم آب و شکر بر حسب حجم لبو ها و سلیقه ی شماست
نکته 2️هرجایی از پخت اگر دیدین آب کم شده حتما اضافه کنید
نکته 3️اگه ظرفتون در دار نیست حتما از سلفون استفاده کنید و روی اون رو چندتا سوراخ بزرگ بزنید تا هوا خارج بشه
نکته 4️اواخر زمان پخت حتما نزدیک دستگاه باشید تا خیلی آب لبو ها خشک نشه و بسوزه
️️️️️با هر مدل مایکروفری میشه این مدل لبو رو درست کرد فقط کافیه دکمه استارت رو بزنید و با حداکثر توان دستگاه (برای سولاردام ۹۰۰وات هست) بپزید ️️️️
2 سال پیش
در تاریخ 1400/10/19 منتشر شده
است.
1,072
بـار بازدید شده