خورش قیمه با کوفته قلقلی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
732 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد اولیه: گوشت چرخ کرده
مواد اولیه: گوشت چرخ کرده . 100 گرم روغن................. به میزان لازم لپه .. ½ پیمانه پیاز 2 عدد لیمو عمانی 1 عدد آب................... 1 پیمانه رب گوجه فرنگی روژین ........... 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل ........... به مقدار لازم زعفران دم کرده ............. به مقدار لازم چوب دارچین ............... به مقدار لازم طرز تهیه: یکی از پیازها را خرد کرده در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم وکمی تفت داده و رب را هم اضافه کرده سرخ می‌کنیم تا از خامی در بیاید و خورشتمان خوش رنگ و خوش طعم بشود. سپس لپه را به خورشت اضافه کرده یک ذره تفت می‌دهیم. بعد آب می‌ریزیم و می‌گذاریم نیم پز بشود. گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز کوچک رنده شده که آبش را گرفتیم با کمی نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا خوب به هم بچسبند وکف دستمان به اندازه فندق برداشته و قلقلی می‌کنیم و در صورت تمایل کمی تو روغن تفت می‌دهیم تا وا نروند و داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزند. بعد از اینکه کوفته قلقلی‌ها کمی پختند لیمو عمانی و یک تیکه کوچک چوب دارچین و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورشتمان با حرارت کم جا بیفته و در آخر زعفران دم کرده را اضافه کرده و بعد از چند تا قل زدن خورش را خاموش می‌کنیم. سیب زمینی را سرخ کرده و با خورشت سرو می‌کنیم.
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/27 منتشر شده است.
732 بـار بازدید شده
... بیشتر