طرز تهیه فرنی خانگی با شش طعم مختلف ایده ماه رمضان با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
20.2 هزار بار بازدید - پارسال - #فرنی_با_شش_طعم_مختلف #ایده_رمضان مواد لازم: شیر
#فرنی_با_شش_طعم_مختلف #ایده_رمضان مواد لازم: شیر ۳ لیوان آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری(میتونید بجای آرد برنج،نشاسته ذرت جایگزین کنید) شکر ۶ قاشق غذاخوری گلاب ۳ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری +آب ۳ قاشق غذاخوری پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری موز رنده شده ۱ عدد متوسط طرز تهیه: داخل تابه ای آرد،شکر و شیر بریزید.بهم بزنید تا گلوله های آرد حل بشه. همیشه به هر میزان از لیوان که شیر داریم،یک قاشق بیشتر آرد میریزیم. مثلا اگر ۲ لیوان شیر داریم ۳ قاشق آرد برنج میریزیم(مقدار آرد،یک قاشق بیشتر از مقدار شیر هست) روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه مدام بهم میزنیم تا فرنی کمی غلیظ بشه. حواستان باشد که بافت فرنی داغ کمی آبکی است؛ بنابراین توجه کنید که وقتی فرنی را از روی حرارت برمی‌دارید نباید سفت یا آبکی باشد. وقتی فرنی رو از حرارت برمیداریم غلیظ تر میشه. وقتی به غلظت مناسب رسید ،گلاب رو اضافه میکنیم. سپس از روی حرارت بر میداریم و داخل ۶ پیاله میریزیم. به یک پیاله( مخلوط پودر کاکائو و آب) اضافه میکنیم تا شکلاتی بشه. به یک پیاله زعفران غلیظ اضافه میکنیم تا زعفرانی بشه. به یک پیاله پودر پسته اضافه میکنیم تا پسته ای بشه. به یک پیاله پودر نارگیل اضافه میکنم تا نارگیلی بشه. به یک پیاله وانیل اضافه میکنیم تا وانیلی بشه. به یک پیاله موز رنده شده اضافه میکنیم تا موزی بشه. اگر تمایل داشتید که سرد سرو کنید ،به مدت یک ساعت در یخچال بزارید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
پارسال در تاریخ 1402/01/06 منتشر شده است.
20,284 بـار بازدید شده
... بیشتر