طرز تهیه نون خامه ای
53.1 هزار بار بازدید -
11 ماه پیش
-
طرز تهیه نون خامه ای
طرز تهیه نون خامه ای ،،،،،،
این نون خامه ای رو امتحان کنید دیگه از بیرون نمیخرید بسکه خوشمزه میشه
مواد لازم:
ارد ۷۵ گرم ( نصف پیمانه + یک قاشق غذاخوری
کره ۵۷ گرم
شکر یک قاشق مرباخوری سرخالی
تخم مرغ ۲ عدد متوسط ( دقت کنید کوچیک نباشه)
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری ( دقت کنید بیشتر نشه)
وانیل نصف قاشق چایخوری
اب ۱۲۵ میلی لیتر ( نصف پیمانه)
نمک نوک قاشق چایخوری
خامه قنادی.... ۲۵۰ گرم برای وسط نون خامه ای( بذارید یخش باز بشه بعد با دور تند بزنید فرم بگیره)
.
نکات مهم :,,,,,,,
نون خامه ای خیلی آسونه ولی مقدار مواد و دمای فر رو کاملا دقیق انجام بدین تا به نتیجه مطلوب برسید
دمای توستر ۲۵۰ درجه ی سانتیگراد المنت بالا و پایین با هم
و برای فر ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد هستش ( البته به مدل فر یا توستر بستگی داره)به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
اندازه ها باید با ترازو و دقیق باشه ،،،،،،
حرارت اگر کم باشه نون خامه ای اصلا پف نمیکنه
در طول پخت اصلاااا در فر رو باز نکنید چون پفش میخوابه.،،،،،،
لینک کانال اپارت من::: www.aparat.com/shur_o_shirin
.............
اینستاگرام من::::
shur_o_shirin_
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#نون_خامه_ای
11 ماه پیش
در تاریخ 1402/04/25 منتشر شده
است.
53,197
بـار بازدید شده