طرز تهیه نون خامه ای

آشپزی و قنادی با سهیلا
آشپزی و قنادی با سهیلا
53.1 هزار بار بازدید - 11 ماه پیش - طرز تهیه نون خامه ای
طرز تهیه نون خامه ای ،،،،،، این نون خامه ای رو امتحان کنید دیگه از بیرون نمیخرید بسکه خوشمزه میشه مواد لازم: ارد ۷۵ گرم ( نصف پیمانه + یک قاشق غذاخوری کره  ۵۷ گرم شکر  یک قاشق مرباخوری سرخالی تخم مرغ  ۲ عدد متوسط ( دقت کنید کوچیک نباشه) بکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری ( دقت کنید بیشتر نشه) وانیل نصف قاشق چایخوری اب  ۱۲۵ میلی لیتر ( نصف پیمانه) نمک  نوک قاشق چایخوری خامه قنادی.... ۲۵۰ گرم برای وسط نون خامه ای( بذارید یخش باز بشه بعد با دور تند بزنید فرم بگیره) . نکات مهم :,,,,,,, نون خامه ای خیلی آسونه ولی مقدار مواد و دمای فر رو کاملا دقیق انجام بدین تا به نتیجه مطلوب برسید دمای توستر ۲۵۰ درجه ی سانتیگراد المنت بالا و پایین با هم و برای فر ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد هستش ( البته به مدل فر یا توستر بستگی داره)به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اندازه ها باید با ترازو و دقیق باشه ،،،،،، حرارت اگر کم باشه نون خامه ای اصلا پف نمیکنه در طول پخت اصلاااا در فر رو باز نکنید چون پفش میخوابه.،،،،،، لینک کانال اپارت من::: www.aparat.com/shur_o_shirin ............. اینستاگرام من:::: shur_o_shirin_ . . . . . . . . . #نون_خامه_ای
11 ماه پیش در تاریخ 1402/04/25 منتشر شده است.
53,197 بـار بازدید شده
... بیشتر