آموزش کیک و شیرینی | کیک برشی شکلاتی

سحر شهسواری
سحر شهسواری
680 بار بازدید - 2 سال پیش - کرم پاتیسیر شکلاتی مواد لازم
کرم پاتیسیر شکلاتی مواد لازم شیر ۴۰۰ گرم زرده ۴ عدد شکر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۲۵ گرم شکلات تلخ ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم پودر نسکافه گلد ۱۵ گرم این کرم به تنهایی برای فیلینگ بین کیک مناسبه ،می تونید با خامه هم مخلوط کنید و یه خامه شکلاتی فوق العاده خوشمزه داشته باشید . کیک شکلاتی تخم مرغ ۶ عدد شکر ۳۰۰ گرم آرد۲۵۰ گرم پودر کاکائو ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر ۱/۵ ق م تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا حجم دوبرابر بشه و کرم رنگ سپس روغن و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس ارد و‌پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد در سه مرحله اضافه میکنیم و مواد اماده را در قالب ۴۰در ۶۰ میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن کامل با خامه شکلاتی فیلینگ میکنیم هر سوالی دارین جواب می دیم. سایت https://saharshahsavari.com/ اینستاگرام https://www.instagram.com/saharshahsavaricom/ تلگرام https://t.me/saharshahsavaricom آپارات https://www.aparat.com/saharshahsavari
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/26 منتشر شده است.
680 بـار بازدید شده
... بیشتر