آموزش یک افطاری یمنی آسان و خوشمزه با سس تمر هندی!

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
322 بار بازدید - پارسال - دستور غذای خوشمزه یمنی برای
دستور غذای خوشمزه یمنی برای ماه رمضان! با سس تمر هندی یک پیش غذای خوشمزه و راحت درست می کنیم که برای افطار مناسب است. مواد لازم: دو فنجان آرد همه منظوره (400 گرم) دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (30 گرم) بکینگ پودر یک قاشق چایخوری (15 گرم) یک قاشق چایخوری نمک یک تره فرنگی (80 گرم) پیاز سبز 4 عدد (80 گرم) گشنیز (10 گرم) یک عدد سیب زمینی (150 گرم) فلفل تند (اختیاری) آب (1 1/4 فنجان) برای سس تمر هندی: یک عدد گوجه فرنگی گشنیز و فلفل تند سیر یک قاشق غذاخوری آب لیمو سه قاشق غذاخوری سس فلفل کنسانتره تمر هندی (1/4 فنجان) زیره (1/2 قاشق چایخوری) نمک (1/4 قاشق چایخوری) فلفل سیاه (1/4 قاشق چایخوری) دستورالعمل ها: در یک کاسه بزرگ، آرد همه منظوره، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. تره فرنگی خرد شده، پیاز سبز، گشنیز و سیب زمینی را در کاسه همزن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آب را به آرامی داخل کاسه همزن بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید. در حالی که خمیر در حال استراحت است، سس تمر هندی را آماده می کنیم. در مخلوط کن گوجه فرنگی، گشنیز، فلفل تند، سیر، آبلیمو، سس فلفل، کنسانتره تمر هندی، زیره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید. سس تمر هندی را در ظرفی ریخته و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. پس از 1 ساعت استراحت خمیر با چند ثانیه ورز دادن مقداری از هوا را خارج کنید. مقداری روغن نباتی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. از یک قاشق یا دست خود برای درست کردن گلوله های خمیر کوچک استفاده کنید گلوله های خمیر را در روغن نباتی داغ بریزید و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند. آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید خنک شوند تا روغن اضافی آنها گرفته شود. گلوله های خمیر را با سس تمر هندی در کناره سرو کنید. خودشه! پیش غذا گلوله های خمیر خوشمزه و ترد شما با سس تمر هندی آماده سرو است. :
پارسال در تاریخ 1402/01/04 منتشر شده است.
322 بـار بازدید شده
... بیشتر