بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking
5.5 هزار بار بازدید -
پارسال
-
بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش
بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking
بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند.
از کانال بافتنی من دیدن کنید:
https://www.aparat.com/Baftanibaroya
=====
اگر از آموزش آشپزی من لذت بردید فراموش نکنید:
عضو کانال شوید.
لایک کنید.
(زنگوله)نوتیفیکشین ها را فعال کنید تا وقتی ویدئو جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید.
نظر خود را کامنت کنید.
=====
#بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#فریز_کردن_لوبیا_سبز#بلانچ_کردن#بلانچ_کردن_سبزیجات#بلانچ_كردن_لوبيا_سبز#بلانچ_کردن_باقالی#روش_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#طرز_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#آموزش_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#طرز_فریز_کردن_لوبیا_سبز#لوبیا_سبز#آموزش_بلانچ_کردن
پارسال
در تاریخ 1402/03/08 منتشر شده
است.
5,506
بـار بازدید شده