بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking

آشپزی رویا|Ashpazi roya
آشپزی رویا|Ashpazi roya
5.5 هزار بار بازدید - پارسال - بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش
بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند. از کانال بافتنی من دیدن کنید: https://www.aparat.com/Baftanibaroya ===== اگر از آموزش آشپزی من لذت بردید فراموش نکنید: عضو کانال شوید. لایک کنید. (زنگوله)نوتیفیکشین ها را فعال کنید تا وقتی ویدئو جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید. نظر خود را کامنت کنید. ===== #بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#فریز_کردن_لوبیا_سبز#بلانچ_کردن#بلانچ_کردن_سبزیجات#بلانچ_كردن_لوبيا_سبز#بلانچ_کردن_باقالی#روش_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#طرز_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#آموزش_بلانچ_کردن_لوبیا_سبز#طرز_فریز_کردن_لوبیا_سبز#لوبیا_سبز#آموزش_بلانچ_کردن
پارسال در تاریخ 1402/03/08 منتشر شده است.
5,506 بـار بازدید شده
... بیشتر