طرز تهیه قیمه نثار قزوینی غذای مجلسی و اعیانی ایران

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
27.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - شما معمولاً برای مهمون های
شما معمولاً برای مهمون های عزیزتون چه غذایی تدارک میبینید؟ قزوینی های مهمون نواز معمولاً بهترین غذاشون رو نثار مهموناشون میکنن و به همین خاطر هم اسم این غذا رو گذاشتن قیمه نثار؛ که شما هم حتما بعد این پست متوجه میشین چرا این غذا بهترینه قیمه نثار غذای مجالس و دورهمی های مهم قزوینه که امکان نداره کسی اون رو تست کنه و عاشقش نشه. این غذا از نظر طعم و مزه هیچ چیز کم نداره و مطمئنا همه رو عاشق خودش میکنه. مواد لازم برای پنج الی شش نفر: برنج پنج پیمانه گوشت نیم کیلو پیاز درشت یک عدد رب گوجه فرنگی یک ق.غ زعفران دم کرده خلال پوست پرتقال چهار ق.غ شکر یک ق.غ گلاب نصف استکان زرشک خلال پسته و بادام نمک و فلفل و‌ زردچوبه و پودر هل و دارچین (و البته ادویه مخصوص قیمه نثار که توی خود قزوین موجوده) اول پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم و طلایی که شد گوشت رو اضافه میکنیم و با فلفل و رب و زعفرون دم کرده تفتشون میدیم، رنگ گوشت که تغییر کرد دو لیوان آب جوش میریزیم روش و میذاریم با شعله ی کم دو ساعت بپزه. برنج رو هم جداگونه به روشی که همیشه گفتم و توی پست های قبل میتونید ببینید آبکش میکنیم. بعد پوست پرتقال رو خلال میکنیم و سه بار، حدود سه دقیقه توی آب جوش میجوشونیمش و بعد آبکشش میکنیم و تست میکنیم که تلخیش گرفته شده باشه؛ بعد با شکر توی کره تفتش میدیم و میذاریمش کنار. زرشک رو هم چند ثانیه تفت میدیم و کنار میذاریم، خلال پسته و بادام رو هم که چند ساعت توی گلاب خیس کردیم فقط در حدی که داغ شه توی روغن با شعله ی خیلی کم تفت میدیم و کنار میذاریم. و در انتها، یه ربع آخر پخت گوشت، بهش نمک و دارچین و پودر هل و زعفرون میزنیم و یه قاشق از خلال پسته و بادوم و یه قاشق از زرشک و دو قاشق گلاب و یه قاشق پوست پرتقالی که تفت دادیم رو اضافه میکنیم و یه ربع دیگه صبر میکنیم تا از خوردن این دلبرِ دل‌انگیز لذت ببریم غذای مجلسی شهر و استان شما چیه؟ معمولا برای مهمون های عزیزتون چه غذایی تدارک میبینید؟ به نظر من که قیمه نثار یکی از بهترین گزینه ها برای عزیزترین مهمون هاست.
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/25 منتشر شده است.
27,420 بـار بازدید شده
... بیشتر