آموزش پخت کیک هندوانه ای خونگی مناسب شب یلدا با سولاردام

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
2.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ️مواد لازم تخم مرغ ۳عدد
️مواد لازم تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی) وانیل یک ق چ روغن مایع نصف پیمانه شیر یا آب دو سوم پیمانه آرد قنادی :دو پیمانه بکینگ پودر یک ق م رنگ خوراکی قرمز و سبز برای تزیین :شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای ذوب شده اول از همه تخم مرغها و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا رنگشون روشن بشه بعد روغن رو میریزیم و یه کم با همزن میزنیم بعد شیررو‌میریزیم و مجدد با همزن میزنیم در اخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کرده و هم میزنیم مواد رو در سه کاسه تقسیم کرده به قسمت بیشتر رنگ قرمز و به قسمت کمتر رنگ سبز رو اضافه کرده و کاسه ی آخر که از همه کمتر هست رو بی رنگ میزاریم مواد رو در قیف ریخته و در قالب به همراه کاغذ روغنی به ترتیبی که در فیلم میبینید میریزیم ️برای پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰ درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۴۰-۴۵دقیقه میزاریم تا بپزه ️برایپخت در فر : یک ربع از قبل گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۷۰درجه زمان ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/29 منتشر شده است.
2,756 بـار بازدید شده
... بیشتر