آموزش پخت کیک هندوانه ای خونگی مناسب شب یلدا با سولاردام
2.7 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
️مواد لازم
تخم مرغ ۳عدد
️مواد لازم
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
وانیل یک ق چ
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یا آب دو سوم پیمانه
آرد قنادی :دو پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
رنگ خوراکی قرمز و سبز
برای تزیین :شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای ذوب شده
اول از همه تخم مرغها و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا رنگشون روشن بشه
بعد روغن رو میریزیم و یه کم با همزن میزنیم
بعد شیررومیریزیم و مجدد با همزن میزنیم
در اخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کرده و هم میزنیم
مواد رو در سه کاسه تقسیم کرده
به قسمت بیشتر رنگ قرمز
و به قسمت کمتر رنگ سبز رو اضافه کرده
و کاسه ی آخر که از همه کمتر هست رو بی رنگ میزاریم
مواد رو در قیف ریخته و در قالب به همراه کاغذ روغنی به ترتیبی که در فیلم میبینید میریزیم
️برای پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰ درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۴۰-۴۵دقیقه میزاریم تا بپزه
️برایپخت در فر : یک ربع از قبل گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۷۰درجه زمان ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/29 منتشر شده
است.
2,756
بـار بازدید شده