آموزش پخت کیکی شیفون با سولاردام یا فر مناسب برای خامه کشی و کیک تولد

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
25.6 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - اینم از کیک شیفون یه
اینم از کیک شیفون یه کیک عالی با بافت نرم و خوش خوراک که هم میتونید به عنوان کیک تولد و برای خامه کشی استفاده کنید ازش هم به عنوان یه کیک عصرونه @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به اینها نیاز داریم ۶ عدد تخم مرغ یک لیوان شکر نوک ق چ وانیل دو سوم لیوان شیر دوازده ق غ روغن مایع آرد قنادی دو لیوان اگر خواستین شکلاتی باشه دو ق غ از حجم آرد رو کم کنید و به جای اون دو ق غ پودر کاکائو بریزید 1️ زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کرده 2️ سفیده و نصف لیوان شکر رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و سفت بشه 3️زرده و وانیل و بقیه شکر رو در کاسه دیگه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه و روشن بشه 4️بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و یه کم بذ همزن میزنیم 5️در اخر ارد رو که از قبل سه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم وخیلی کم با همزن میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه و بعد سفیده تخم مرغها که فرم گرفتن رو کم کم به صورت دورانی با مواد قبلی ترکیب میکنیم و در قالب چرب شده به همراه کاغذ روغنی میریزیم ️️️اگر در قالب دایره و با سولاردام این کیک رو درست میکنید ، با قطر ۲۲ یا کمتر ، مواد دستور رو نصف کنید یا در دو قالب بپزین و اگر قالب با قطر بیشتر دارین میتونین با مقدار دستور در یک قالب بپزین ️️ @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد قالب و سه پایه رو داخل دستگاه میزاریم و با همان دما مدت زمان ۴۰دقیقه رو تنظیم میکنیم روش پخت در فر : فر رو بک ربع قبل گرم کنید و بعد با دمای ۱۷۰درجه با مدت تقریبی یکساعت زمان پخت بدین
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/13 منتشر شده است.
25,691 بـار بازدید شده
... بیشتر