آموزش پخت کیکی شیفون با سولاردام یا فر مناسب برای خامه کشی و کیک تولد
25.6 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
اینم از کیک شیفون
یه
اینم از کیک شیفون
یه کیک عالی با بافت نرم و خوش خوراک که هم میتونید به عنوان کیک تولد و برای خامه کشی استفاده کنید ازش هم به عنوان یه کیک عصرونه
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
به اینها نیاز داریم
۶ عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
نوک ق چ وانیل
دو سوم لیوان شیر
دوازده ق غ روغن مایع
آرد قنادی دو لیوان
اگر خواستین شکلاتی باشه دو ق غ از حجم آرد رو کم کنید و به جای اون دو ق غ پودر کاکائو بریزید
1️ زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا کرده
2️ سفیده و نصف لیوان شکر رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و سفت بشه
3️زرده و وانیل و بقیه شکر رو در کاسه دیگه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه و روشن بشه
4️بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم و یه کم بذ همزن میزنیم
5️در اخر ارد رو که از قبل سه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم وخیلی کم با همزن میزنیم تا گلوله های آرد باز بشه و بعد سفیده تخم مرغها که فرم گرفتن رو کم کم به صورت دورانی با مواد قبلی ترکیب میکنیم و در قالب چرب شده به همراه کاغذ روغنی میریزیم
️️️اگر در قالب دایره و با سولاردام این کیک رو درست میکنید ، با قطر ۲۲ یا کمتر ، مواد دستور رو نصف کنید یا در دو قالب بپزین و اگر قالب با قطر بیشتر دارین میتونین با مقدار دستور در یک قالب بپزین ️️
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۰درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد قالب و سه پایه رو داخل دستگاه میزاریم و با همان دما مدت زمان ۴۰دقیقه رو تنظیم میکنیم
روش پخت در فر : فر رو بک ربع قبل گرم کنید و بعد با دمای ۱۷۰درجه با مدت تقریبی یکساعت زمان پخت بدین
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/13 منتشر شده
است.
25,691
بـار بازدید شده