آموزش میکادو یا میشکا:به روش کاملا کارگاهی با دو نوع تزئین شیک ،درست مثل قنادی

eli.dey
1.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش میکادو یا میشکا درجه
آموزش میکادو یا میشکا درجه یک خدمت شما عزیزان دوستان عزیز که میتونید برای مراسمات ازش استفاده کنید چون هم مدت نگهداری بالایی داره و هم حمل این نوع شیرینی ها براحتی و بی دردسر هستش میکادو در کارگاه به دو روش تولید میشه همونطور که در فیلم ذکر کردم یک نوع با خرده شیرینی و نوع دوم با آرد نخودچی و آرد سفید هستش. من نوعی رو به شما آموزش دادم که رسپی کاملا به خودم اختصاص داره و با تجربه و تمرین به یه میکادوی خوشمزه رسیدم که کلی باهاش سفارش بالا داشتم که خداروشکر مورد پسند مشتریان عزیزانم بوده با این روش و رسپی که من براتون به آموزش گذاشتم دیگه نگرانی اینو ندارین که لایه های شیرینی موقع برش از هم جدا بشه البته با رعایت تمام نکاتی که در فیلم خدمتتون ذکر کردم بازم سوالی داشتین کامنت کنید حتما جواب میدم و مثل همیشه با لایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم کن که برای تهیه آموزشهای جدید ازت انگیزه بگیرم مواد لازم: آرد سفید : ۳۵۰ گرم نشاسته ذرت: ۳۰گرم وانیل: یک قاشق چایخوری پودرقند یا پودرشکر: ۲۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم روغن مایع: ۲۰۰گرم نان میکادو: پنج ورق شکلات شیری یا تلخ به همراه روغن مایع بن ماری شده به میزان لازم دارچین : ۲ قاشق مرباخوری به دلخواه پودرکاکائو: ۳ قاشق غذاخوری به دلخواه
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/15 منتشر شده است.
1,343 بـار بازدید شده
... بیشتر