آموزش کامل پخت کیک هویج و گردو با مایکروفر سولاردام یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
7.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - کیک هویج و گردو یه
کیک هویج و گردو یه کیک عصرونه خیلی خوشمزه هست که درست کردنشم راحته و همه عاشقش میشن @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به چی نیاز داریم ؟ ۴ عدد تخم مرغ وانیل نصف ق چ شکر یک لیوان ماست پر چرب نصف لیوان روغن مایع یک لیوان ۲لیوان آرد قنادی ۲ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ دارچین گردوی خرد شده یک لیوان هویج رنده شده یک و نیم لیوان 1️ تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهم ترکیب کنید تا رنگش روشن بشه 2️ ماست و روغن رو به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید 3️ارد و بیکینگ پودر و دارچین رو ۳ بار الک کرده و طی ۲ مرحله با تخم مرغها ترکیب کنید و با لیسک هم بزنید 4️هویج و گردو رو اضافه کنید و مخلوط کنید 5️کف قالب رو چرب کنید و از مواد کیک به صورت یکدست بریزید @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۸۰درجه پیش گرمایش کنید و قالب روی سه پایه کوتاه بزارید با کانوکشن ۱۶۰درجه زمان ۳۵-۴۰ دقیقه تنظیم کنید برای پخت در فر : فر رو از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه زمان پخت بدین
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/27 منتشر شده است.
7,761 بـار بازدید شده
... بیشتر