آموزش کامل پخت کیک هویج و گردو با مایکروفر سولاردام یا فر
7.7 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
کیک هویج و گردو یه
کیک هویج و گردو یه کیک عصرونه خیلی خوشمزه هست که درست کردنشم راحته و همه عاشقش میشن
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
به چی نیاز داریم ؟
۴ عدد تخم مرغ
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان
ماست پر چرب نصف لیوان
روغن مایع یک لیوان
۲لیوان آرد قنادی
۲ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ دارچین
گردوی خرد شده یک لیوان
هویج رنده شده یک و نیم لیوان
1️ تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهم ترکیب کنید تا رنگش روشن بشه
2️ ماست و روغن رو به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید
3️ارد و بیکینگ پودر و دارچین رو ۳ بار الک کرده و طی ۲ مرحله با تخم مرغها ترکیب کنید و با لیسک هم بزنید
4️هویج و گردو رو اضافه کنید و مخلوط کنید
5️کف قالب رو چرب کنید و از مواد کیک به صورت یکدست بریزید
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۸۰درجه پیش گرمایش کنید و قالب روی سه پایه کوتاه بزارید با کانوکشن ۱۶۰درجه زمان ۳۵-۴۰ دقیقه تنظیم کنید
برای پخت در فر : فر رو از قبل گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه زمان پخت بدین
2 سال پیش
در تاریخ 1401/06/27 منتشر شده
است.
7,761
بـار بازدید شده