سالاد سزار با مرغ گریل...
6 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
سالادی که خیلیا دوسش دارن
سالادی که خیلیا دوسش دارن و ممکنه تو کشور، شهر و یا رستورانهای مختلف با تغییراتی که سازگار با سلیقهی خودشون باشه درستش کنن.
من این فیلم رو به شکلی که خودم همیشه درست میکنم براتون آماده کردم!
سالاد سزار و سُسی که داره رو مثل فیله مینیون خیلی وقت پیش از سرآشپز گوردن رمزی دیدم و یاد گرفتم.
همونطور که بهتون گفتم راه و روش زیاد داره اما محتوایی که تو فیلم میبینیم اصالت سزار رو بهتر تداعی میکنه!
ماهی انچوی طعم نمکی و قوامِ جالبی به سس سزار میده اما ممکنه کم پیدا شه، بنابراین اگه نبود و نریختین هم اصلاً اشکالی نداره.
بو و حالت خامی زرده تو هم زدن زیاد با سرکه و روغن از بین میره، تو مایونز هم زرده وجود داره.
سس ووسترشایر هم تو بعضی رسپیها هست که تو این دستورِ پخت ووسترشایر نداشت.
کالری هر لیوان از این سالاد حدود ۲۰۰ درمیاد.
موادی که باید داشته باشی:
برای سس:
۲ عدد زردهی تخممرغ، ۱ قاشق غذاخوری خردل دیژون، ۱ قاشق غذاخوری سرکهی سفید، روغن زیتون، ۲ حبه سیر ریز رندهشده، ۱۰ عدد فیله ماهی انچوی، ۱ عدد لیمو ترش، ۵۰ گرم پنیر پارمزان و ۲ قاشق غذاخوری آب.
برای سالاد:
نون تست، روغن زیتون، نمک، فلفل و کاهو رسمی.
برای مرغ گریل:
۱ عدد سینهی مرغ، نمک و فلفل سیاه.
1. زردهی تخممرغ رو با خردل دیژون و سرکهی سفید هم بزن؛ روغن زیتون رو کمکم اضافه و اونقدر ترکیب کن تا به شکلی که توی ویدیو میبینی در بیاد. (حدود ۱۰ دقیقه)
2. سیر رو با ماهی انچوی، ساطوری خُرد و به سس اضافه کن. آب لیمو ترش، پنیر پارمزان و آب هم بریز و هم بزن تا سس آماده بشه.
3. نون تست رو به ابعاد کوچیک برش بزن و داخل روغن زیتون با نمک و فلفل تفت بده. (هر نون تستی که میتونی تهیه کنی)
4. داخل یه ظرف، کاهو رسمی رو خرد کن و با سس و نون کروتانی که آماده کردی آروم آروم ترکیب کن.
5. سالاد رو بریز داخل ظرف سِرو و با پنیر پارمزان پودری تزیینش کن. سالاد آمادست، اما اگه دوست داری مرغ هم کنارش باشه بقیهی مراحل رو بخون.
6. سینهی مرغ رو از وسط باز؛ و با نمک و فلفل سیاه مزهدار کن. بعد ببرش روی تابهی گریل و به هر سمتش حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان بده تا بپزه.
7. مرغ گریل رو به صورت نواری ببر و بچین روی سالاد.
8. نوش جونت...!
3 سال پیش
در تاریخ 1399/11/16 منتشر شده
است.
6,013
بـار بازدید شده