طرز تهیه گولاچ نان شیرمال سنتی و محلی سمنان
6.6 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
پخت نان یکی از لذت
پخت نان یکی از لذت بخش ترین بخش های آشپزی توی خونه ست. از عمل اومدن مخمر و ورز دادن خمیر بگیر تا پف کردن خمیر و گذاشتنش داخل فر یا روغن داغ و آروم آروم پخته شدن نان و خوردنش بعد از چند ساعت صبر و تلاش، همه و همه برای من سرشار از یه لذت وصف نشدنیه. قدیمی های هر استان و شهری هم از سالهای دور نون های خاص منطقه ی خودشون رو میپختن. مواد لازم برای تهیه ی این نون ها چندان تفاوتی با هم ندارن ولی کمی جا به جا کردن ادویه ها طعم و ظاهر نون رو به کل تغییر میده.
گولاچ و مقدار مواد لازمش و طرز درست شدنش هم، خیلی من رو به یاد کاکای گیلانی انداخت البته با اندکی تفاوت. و خب درسته که به عنوان یه گیلانی با یه مقدار حس وطن پرستی کاکا رو به گولاچ ترجیح میدم ولی خوردن این نون شیرمال خوشمزه ی سمنانی که از نون های قدیمی و تاریخ دار ایرانیه رو هم به همه ی دوستان عزیزم پیشنهاد میکنم، چون هم خیلی آسون درست میشه و هم واقعا لذیذ و خوشمزه ست.
مقدار مواد لازم برای تهیه گولاچ:
آرد گندم: حدود سه لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
شیر: حدود نصف لیوان
روغن پخت و پز: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم لیوان
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
کنجد: دو قاشق چایخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
مخمر فوری: یک قاشق چایخوری
و پودر دارچین و پودر قند برای پاشیدن روی نان.
من به شخصه ترجیح میدم روی نون پودر قند نپاشیم و شیرینی کمتری جذب کنیم؛ هرچند خب مشخصه که با شیرینی و شکر و قند بیشتر خوشمزه تر و جذاب تر میشه. ولی پودر دارچین رو توصیه میکنم حتما وقتی نون داغه روش بپاشین چون خیلی جذاب ترش میکنه.
لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید و با دوستان و اطرافیانتون به اشتراک بذارید. مرسی از همراهی تون امیدوارم خیلی زود نون شیرمال سنتی و محلی سمنان رو درست کنید و از خوردن گولاچ لذت ببرید
3 سال پیش
در تاریخ 1400/02/13 منتشر شده
است.
6,631
بـار بازدید شده