طرز تهیه گولاچ نان شیرمال سنتی و محلی سمنان

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
6.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - پخت نان یکی از لذت
پخت نان یکی از لذت بخش ترین بخش های آشپزی توی خونه ست. از عمل اومدن مخمر و ورز دادن خمیر بگیر تا پف کردن خمیر و گذاشتنش داخل فر یا روغن داغ و آروم آروم پخته شدن نان و خوردنش بعد از چند ساعت صبر و تلاش، همه و همه برای من سرشار از یه لذت وصف نشدنیه. قدیمی های هر استان و شهری هم از سالهای دور نون های خاص منطقه ی خودشون رو میپختن. مواد لازم برای تهیه ی این نون ها چندان تفاوتی با هم ندارن ولی کمی جا به جا کردن ادویه ها طعم و ظاهر نون رو به کل تغییر میده. گولاچ و مقدار مواد لازمش و طرز درست شدنش هم، خیلی من رو به یاد کاکای گیلانی انداخت البته با اندکی تفاوت. و خب درسته که به عنوان یه گیلانی با یه مقدار حس وطن پرستی کاکا رو به گولاچ ترجیح میدم ولی خوردن این نون شیرمال خوشمزه ی سمنانی که از نون های قدیمی و تاریخ دار ایرانیه رو هم به همه ی دوستان عزیزم پیشنهاد میکنم، چون هم خیلی آسون درست میشه و هم واقعا لذیذ و خوشمزه ست. مقدار مواد لازم برای تهیه گولاچ: آرد گندم: حدود سه لیوان بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری نمک: یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ: یک عدد شیر: حدود نصف لیوان روغن پخت و پز: یک قاشق غذاخوری شکر: یک چهارم لیوان زردچوبه : یک قاشق چایخوری کنجد: دو قاشق چایخوری وانیل: یک قاشق چایخوری مخمر فوری: یک قاشق چایخوری و پودر دارچین و پودر قند برای پاشیدن روی نان. من به شخصه ترجیح میدم روی نون پودر قند نپاشیم و شیرینی کمتری جذب کنیم؛ هرچند خب مشخصه که با شیرینی و شکر و قند بیشتر خوشمزه تر و جذاب تر میشه. ولی پودر دارچین رو توصیه میکنم حتما وقتی نون داغه روش بپاشین چون خیلی جذاب ترش میکنه. لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید و با دوستان و اطرافیانتون به اشتراک بذارید. مرسی از همراهی تون امیدوارم خیلی زود نون شیرمال سنتی و محلی سمنان رو درست کنید و از خوردن گولاچ لذت ببرید
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/13 منتشر شده است.
6,631 بـار بازدید شده
... بیشتر