طرز تهیه ته چین مرغ قالبی بدون فر (ته چین مرغ تک نفره)

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
7.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #ته_چین_مرغ_قالبی_بدون_فر #ته_چین_مرغ_تک_نفره مواد لازم: دو
#ته_چین_مرغ_قالبی_بدون_فر #ته_چین_مرغ_تک_نفره مواد لازم: دو پیمانه برنج چهار ق غ ماست سفت یک چهارم پیمانه روغن مایع دو عدد تخم مرغ چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده یه عدد سینه ی مرغ نمک دو قاشق غذاخوری گلاب چند تکه کوچک کره هنگام دم کشیدن ته چین طرز تهیه: اول مرغ و با پیاز،نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین آب‌پز کنید و بعد ریش بزرگ کنید. برنج رو هم آبکش کنید و دون تر از حالت عادی بردارید تو ظرفی تخم مرغ ،روغن، زعفران، نمک ، ماست وگلاب رو مخلوط کنید. یکدست که شد برنج رو اضافه کنید. حالا کف قالب یا قابلمه رو روغن بریزید از برنج بریزید داخلش و با پشت قاشق صاف کنید بعد مرغ و بعد دوباره برنج و دوباره کمی فشرده و صاف کنید. دو سه تا تیکه کره بزارید روش درش رو بزارید و بره روی حرارت. همین که بخارش بلند شد، حرارت و کم کنید و شعله پخش کن بزارید و اجازه بدید به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشه . تو این فاصله مقداری کره رو حرارت داغ کنید زرشک و به همراه کمی شکر و زعفران تفت بدید. در آخر کمی خلال پسته و بادام اضافه کنید. مخلوط که شد خاموش کنید و برای دور غذا و روی غذا استفاده کنید . البته اگر برای داخل برنج دوست دارین هم میتونید اول آماده اش کنید و بین برنج هم قرار بدید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/18 منتشر شده است.
7,330 بـار بازدید شده
... بیشتر