طرز تهیه ته چین مرغ قالبی بدون فر (ته چین مرغ تک نفره)
7.3 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
#ته_چین_مرغ_قالبی_بدون_فر
#ته_چین_مرغ_تک_نفره
مواد لازم:
دو
#ته_چین_مرغ_قالبی_بدون_فر
#ته_چین_مرغ_تک_نفره
مواد لازم:
دو پیمانه برنج
چهار ق غ ماست سفت
یک چهارم پیمانه روغن مایع
دو عدد تخم مرغ
چهار قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
یه عدد سینه ی مرغ
نمک
دو قاشق غذاخوری گلاب
چند تکه کوچک کره هنگام دم کشیدن ته چین
طرز تهیه:
اول مرغ و با پیاز،نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین آبپز کنید و بعد ریش بزرگ کنید.
برنج رو هم آبکش کنید و دون تر از حالت عادی بردارید
تو ظرفی تخم مرغ ،روغن، زعفران، نمک ، ماست وگلاب رو مخلوط کنید. یکدست که شد برنج رو اضافه کنید. حالا کف قالب یا قابلمه رو روغن بریزید از برنج بریزید داخلش و با پشت قاشق صاف کنید بعد مرغ و بعد دوباره برنج و دوباره کمی فشرده و صاف کنید. دو سه تا تیکه کره بزارید روش درش رو بزارید و بره روی حرارت. همین که بخارش بلند شد، حرارت و کم کنید و شعله پخش کن بزارید و اجازه بدید به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشه .
تو این فاصله مقداری کره رو حرارت داغ کنید زرشک و به همراه کمی شکر و زعفران تفت بدید. در آخر کمی خلال پسته و بادام اضافه کنید. مخلوط که شد خاموش کنید و برای دور غذا و روی غذا استفاده کنید .
البته اگر برای داخل برنج دوست دارین هم میتونید اول آماده اش کنید و بین برنج هم قرار بدید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش
در تاریخ 1401/08/18 منتشر شده
است.
7,330
بـار بازدید شده