نان خامه ای به سبک بازاری

my.national.cooking
my.national.cooking
617 بار بازدید - 3 سال پیش - این شیرینی را در بعضی
این شیرینی را در بعضی از شهر ها به نام های شکوفه و نارنجکی و...می شناسند. شما هم اگه به نام دیگه ای میگید حتما کامنت کنید. مواد لازم: آرد سفید ۳/۴پیمانه آب ۳/۴پیمانه تخم مرغ ۳عدد شکر ۳ق غ روغن جامد ۴ق غ وانیل ۱ق چ طرز تهیه: طرز تهیه: ابتدا روغن را درون تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا آب بشه. سپس آب و شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. وقتی به جوش آمد آرد را یکباره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا گلوله ای از آرد در آن باقی نماند. با دقت و حوصله به هم زدن خمیر ادامه دهید تا بافتی کاملا یکدست پیدا کنه. این مرحله که در اصطلاح به داغ زدن خمیر معروفه باید روی حرارت متوسط و به مدت ۱۰دقیقا انجام بشه تا شیرینی ها بافت و کیفیت خوبی داشته باشه. سپس به ظرف دیگری منتقل کنید تا گرمای خود را ازدست بده. وقتی که نسبتا خنک شد تخم مرغ ها دانه دانه اضافه کنید با دور تند همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. وانیل را هم اضافه کنید. خمیر باید بافتی شبیه به ماست چکیده داشته باشه. خمیر را درون قیف با ماسوره شکوفه درشت بریزید و درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید و با فاصله پایپ کنید. ابتدا فر را با درجه حرارت بالا ۲۳۰ درجه گرم کنید و سینی را درون آن به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش داده و ۲۰ دقیقه هم در این دما قرار دهید تا نان خامه ای ها آماده شود. حتما قبل از قرار دادن درون فر دستان خود را چرب کنید و نوک نان خامه ای ها را صاف کنید. درون سولاردوم با #کانوکشن ۲۱۰ درجه پیش گرمایش کنید و به مدت ۱۷ دقیقه درون آن روی سه پایه کوتاه قرار دهید. سپس دما را به ۱۶۵درجه کاهش داده و ۱۰ دقیقه زمان دهید. در مرحله دوم با جلوگیری از سوختن سطح آنها یک تکه کاغذ روغنی حتما روی نان خامه ای ها قرار دهید. پس از آماده شدن روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود و سپس به وسیله قیف خامه هم زده و یا کرم پاتیسیر را درون آنها پایپ کرده و نوش جان کنید.در صورت تمایل می توانید از شکلات آب شده یا گاناش جهت تزیین استفاده کنید. نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/11 منتشر شده است.
617 بـار بازدید شده
... بیشتر