شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل مدرن وسنتی

62,198 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل مدرن و سنتی 👌پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اش ...
آموزش شیرینی نخودچی به سبک کارگاه به دو شکل مدرن و سنتی 👌پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

مقدمه-00:00
آموزش درست کردن لاته-00:52
آموزش خمیر نخودچی-02:20
ماسوره زدن خمیر-05:33
لاته کشیدن روی خمیر-12:17
پخت نخودچی-16:42

🍴موادلازم برای خمیر نخودچی


❌روغن صاف: ۲۰۰گرم(در فیلم اشتباها ۲۵۰ تایپ شده)❌
پودرقندیا پودر شکر: ۱۷۵گرم

پودرهل: یک قاشق  چایخوری و یا اسانس هل چند قطره

وانیل:نوک قاشق

آردنخودچی: ۳۲۵گرم

آرد سفید: ۵۰گرم

زعفران یا رنگ یک قاشق چایخوری:

مغز بادام و پودر پسته و کنجد برای تزیین


🍴مواد لازم برای لاته:

پودرقند: ۱۸۴ گرم

تخم مرغ کامل: یک عدد

جوهر لیمو: نوک قاشق

آردسفید: ۸ گرم

وانیل: نوک قاشق


❌❌❌این آموزش کاملا کارگاهیه برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕



❌❌نکات مهم❌❌

⭕لاته یا همون کاور شیرینی که  خیلی  کاربرد داره خصوصا در شیرینی نخودچی که خیلی پرطرفداره و‌طعم نخودچی رو متفاوت و خوشمزه میکنه رو میتونید درست کنید و در ظرف شیشه ای دربدار در یخچال به مدت دو هفته نگهداری کنید البته اگر رنگ نداشته باشه بهتره⭕

⭕به جای تخم مرغ کامل  از زرده یا سفیده خالی هم استفاد میشه  ولی من تخم مرغ کامل رو پیشنهاد میکنم⭕

⭕مقادیر رنگ زیاد نباشه که لاته شل نشه⭕

⭕لطفا تمام مقادیر رو با ترازو اندازه بگیرید و اندازه هارو دستکاری نکنید تا به مشکل برنخورید⭕

⭕از آبلیمو به جای جوهرلیمو استفاده نکنید بهتره چون یکی از خاصیتهای جوهر لیمو براق کرده ولی آبلیمو این خاصیت رو نداره و باعث شل شدن لاته میشه ⭕

⭕خمیر نخودچی نباید سفت باشه که مجبور به چرخ کردن خمیر  بشید و نهایت کارتون شیرینی خشکی بشه. نرم و لطافتی این خمیر باعث میشه  شیرینی نرمی رو بهتون بده که در  اصطلاح دهان آب میشه⭕
⭕روغن بایستی حتما کاملا جامد باشه روغن اگر نیمه جامد باشه مجبور میشید که آرد بیشتری اضافه کنید و کیفیت کارتون کم میشه پس حتما روغنی باشه که کاملا جامد باشه⭕

⭕این خمیر به هیچ عنوان نیاز به استراحت و چرخ کردن  نداره  کاملا به سبک کارگاه هستش و کیفیتش عالی و درجه یکه. ماندگاری خیلی بالایی داره و حتی میتونید خود خمیر رو ماهها در جای خنک نگهداری کنید چون تخم مرغ نداره براحتی خراب نمیشه و یخچال نیاز نداره⭕

⭕میتونید کل خمیر رو آرد نخودچی بزنید ولی آرد سفید باعث میشه هم قالب گیری خمیرتون راحت بشه هم به سقف دهان نچسبه و میزان آرد سفید خیلی کمه و خیلی تاثیری در مزه شیرینی نداره فقط باعث انسجام و ترد شدن خمیر میشه و مزه شیرینی رو هم بهتر میکنه⭕

⭕ تمام مواد رو تو کارگاه با ترازو اندازه میگیریم از پیمانه استفاده نمیکنیم پس لطفا🙏 شما هم از ترازو استفاده کنید و یا خودتون معادلش رو با پیمانه از طریق سرچ در گوگل بدست بیارید ولی ممکنه به مشکل بربخورید بهتره یه ترازو تهیه کنید تمام کارهاتون رو‌با ترازو به صورت دقیق و حرفه ای انجام بدید ⭕

🌹🌹اگر  درستش کردی خوشحال میشم  نظرتو‌ برام کامنت کنی 🌹🌹

❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم به دلیل مشغله کاری نمیتونم به تمام دایرکتهارو  به موقع جواب بدم  که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...