عصاره مقوی و سالم قلم گاو به روش اصیل فرانسوی خوشمزه ترین پایه انواع سس گوشت و سوپ‌ها و خورش‌ها

65,677 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار روش اصیل فرانسوی تهیه عصاره قلم به عنوان پایه انواع سوپ و سس‌ها را به روش شف‌های استاد مدرسه عالی کوردون بلو، به شما تقدیم نموده.
این بهترین روش تهیه آب قلم یا استاک بصورت سالم برای طعم دار کردن انواع خوراکهای دیگر بوده و در آخر می‌توان با غلیظ کردن آن، دمی‌گلاس ایده‌آل تهیه و در فریزر نگهداری کرد که با استفاده از آن در چند دقیقه، می‌توان انواع خوراک و خورش و سس و سوپ را به سطوحی عالی، ارتقاء داد.
تمامی مراحل کار با شرح دلایل و جزییات کامل، به زبان ساده تقدیم شده‌است.

مواد مورد نیاز (این فرمول برای هر مقدار استخوان قلم، قابل تبدیل است):
استخوان قلم تازه گاو یا گوساله: ۱ کیلو
پیاز: ۵۰ گرم
هویج: ۲۵ گرم
کرفس: ۲۵ گرم
برگ بو: ۱ عدد درسته
دانه نکوبیده فلفل سیاه: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

لینک به ویدیوی تهیه سس عالی اسپانیول (سس ایده آل خوراکهای گوشتی با استفاده از استاک تهیه شده به روش این ویدیو):
آموزش سس اسپانیول لذیذترین سس خوراکها...
لینک به ویدیوی سس بشامل به دو روش اصیل فرانسوی:
کاملترین آموزش سس بشامل (سس سفید) به ...
لینک به لیست پخش «سس‌ها»:
سس ها

همه توضیحات ...