اصولی ترین آموزش کار با ابزار آشپزی حتما ببینید Learning to work with important cooking tools

591 بار بازدید - پارسال - در این آموزش یاد میگیرید
در این آموزش یاد میگیرید چطور با ابزار آشپزی کار کنید
و اصولی آشپزی را یاد بگیرید. می‌خواهیم شما را با ابزارها و وسایل آشپزی آشنا کنیم. البته نیاز نیست تمام این ابزارها را حتما استفاده کنید و این بستگی به شیوه آشپزی خودتان دارد.
* برای آشپزی نیاز نیست ست کامل ظرف و ظروف بخرید. در زیر مجموعه تابه و قابمله هایی که بیشتر استفاده می شوند را معرفی کرده ام که می توانید انواع و اقسام غذاها را در آن ها درست کنید.

1*تابه سرخ کردنی ۳۰ سانتیمتری
می توانید هم تابه استیل بخرید و هم تفلون که البته ظروف تفلون برای آشپزی بهتر و راحت تر هستند. تابه باید سنگین و ضخیم باشد تابه نازک و سبک روی حرارت می سوزد. اگر تابه در داشته باشد بهتر است.

2*سینی فر
سینی فربه اندازه ۴۵*۳۳ سانتیمتر با لبه های بسیار کوتاه معمولا برای کباب کردن گوشت و سبزیجات به کار می روند و برای آشپزی بسیار مناسب هستند.

3*چاقوی سرآشپز ۱۵ یا ۲۰ سانتیمتری
این چاقوها چند کاره هستند و معمولا خرد کردن غذا را با این چاقو انجام می دهند. اگر دست های کوچکی دارید بهتر است از چاقوی سرآپشز ۱۵ سانتیمتری استفاده کنید اما پیشنهاد من چاقوی ۲۲۰ سانتیمتری است چون گاهی اوقات به چاقوی بزرگ احتیاج دارید.

4*چاقوی پوست گیری
چاقوی پوست گیری کوچک تر و نازک تر است و برای خرد کردن و پوست گرفتن میوه ها و سبزیجات مناسب است.

5*چاقوی اره ای
چاقوی اره ای برای بریدن نان و غذاهای پخته لازم است به علاوه برای خرد کردن میوه و سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی که نرم هستند به کار می آید.

5*تخته گوشت
هم می توانید تخته گوشت چوبی و هم پلاستیکی داشته باشید. البته روش شستشوی آن ها با هم کاملا متفاوت است.

6*چاقو تیزکن
درست است که روش های مختلفی برای تیز کردن چاقوها وجود دارد اما من پیشنهاد می کنم از چاقو تیزکن برقی استفاده کنید.

ظروف و وسایل آشپزی دیگر:

7*هم زن فلزی بزرگ
هم زن پلاستیکی انعطاف پذیر است و استفاده از آن راحت نیست. پیشنهاد من این است که از هم زن فلزی استفاده کنید.

8*ملاقه فلزی
ملاقه برای سرو کردن سوپ و خورشت به کار می رود.

9*انبرک
انبرک های کوچک برای برگرداندن بیکن و کالباس و انبرک های بزرگ برای تکه های بزرگ گوشت به کار می رود.

10*توری روغن
توری روغن یکی از واجبات آشپزخانه است که برای جلوگیری از پاشیده شدن روغن به بیرون از تاوه استفاده می شود.

11*کفگیر چوبی محکم
کفگیر چوبی محکم برای برگرداندن گوشت، ماهی و سبزیجات مناسب است.

پوست کن
درست است که می توانید با چاقوی پوست گیری پوست میوه ها را بگیرید اما با پوست کن سرعت عمل را بالا می برید.

رنده

رنده ها انواع و اقسام مختلفی دارند اما رنده ثابت جعبه ای برای شروع بهترین نوع آن هاست. چون می توانید از هر چهار طرف آن برای رنده کردن پیاز، سیب زمینی، پنیر، هویج و خیلی چیزهای دیگر استفاده کنید.

ابزارهای کاربردی دیگر

شاید در ابتدای آشپزی این وسایل را نیاز نداشته باشید اما مطمئن باشید به کارتان می آیند.

پیمانه اندازه گیری شیشه ای

از این پیمانه برای اندازه گیری مایعات استفاده می شود و اگر جنس آن پیرکس باشد در فر قابل گرم شدن است.

دستگیره آشپزخانه

دستگیره ها یا پارچه ای هستند یا سیلیکون.

آبکش

پیشنهاد می کنم برای آشپزخانه خود آبکش فلزی تهیه کنید. آبکش برای پاستا، برنج، حبوبات و غلات دیگر به کار می رود.
پارسال در تاریخ 1402/03/11 منتشر شده است.
591 بـار بازدید شده
... بیشتر