طرز تهیه لوز بادام اصل تبریز به روش کارگاهی، برای اولین بار در یوتیوب به سبک قنادی های تبریز

85,283 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش لوز زعفرانی تبریز به سبک کارگاهی به همراه نکات و جزئیات پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و ...
آموزش لوز زعفرانی تبریز به سبک کارگاهی به همراه نکات و جزئیات

پیشنهاد میکنم در اولین فرصت امتحانش کن  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
00:00مقدمه
01:00نحوه پودر کردن بادام
06:41آماده سازی خمیر بادام
14:56قالب گیری خمیر بادام
16:31روکاری قبل از استراحت
17:28نحوه برش لوز
19:50بسته بندی و نگهداری
---------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:

آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام تبریز:

طرز تهیه‌ شیرینی قرابیه بادام مخصوص ت...
---------------------------------------------------------------------
طرز تهیه قرابیه گردو تبریز:

طرز تهیه‌ شیرینی گردویی نرم و ترکدار ...
-------------------------------------------------------------
طرز تهیه شیرینی حاج بادام یزد:

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام یزد،شیرینی...
----------------------------------------------------

🍴مواد لازم🍴

بادام درختی بدون پوست:۳۵۰ گرم( یا پودر بادام)

پودر قند یا شکر:۱۵۰ گرم

سفیده تخم مرغ:۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری

زعفران: به میزان دلخواه

شکر:۵۵ گرم

آب:۶۰ گرم

تارتار: یک چهارم قاشق چایخوری

آب: یک قاشق غذاخوری

❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌

سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺

همه توضیحات ...