آموزش شیرینی کشمشی با روغن مایع به سبک قنادی با جزئیات و نکات طلایی

29,931 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش شیرینی_کشمشی با روغن مایع با تمام نکات  مهم  به سبک قنادی و بسیار عالی و خوشمزه 😋پس سیوش کن که تو اولین فرصت ام ...
آموزش شیرینی_کشمشی با روغن مایع با تمام نکات  مهم  به سبک قنادی و بسیار عالی و خوشمزه 😋پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن.
-----------------------------------------------------------
لینک آموزش رولت به سبک کارگاهی:
   • طرزتهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ،در...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
   • Video
---------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔


🍴موادلازم🍴

آرد سفید قنادی: ۲۰۰گرم

روغن مایع: ۱۰۶ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

زعفران یا رنگ مقداری به دلخواه

کشمش پلویی: ۵۰ تا ۶۰ گرم

بیکینگ پودر: نوک قاشق

پودرقند یا پودر شکر: یک قاشق غذاخوری


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌

⭕اضافه کردن رنگ یا زعفران کاملا دلخواهیه و قابل حذفه⭕

⭕اصلا ترک خوردن شیرینی کشمشی مهم نیست و بیشتر علت ترک خوردن شیرینی دمای بالای فر و میزان شیرینی خود کشمشی هستش و الک کردن  پودرقند و پودر شکر روی خمیر شیرینی از لحاظ اصول قنادی هیچ تاثیری نداره وگرنه شیرینی لطیفه رو وقتی روی پودرقند برمیگردونیدیم بایستی پر ترک میشد که در واقع برای رنگ گرفتن روی لطیفه اینکارو انجام میدادیم و یا قرابیه و نارگیلی که ترک داره بایستی پودر قند یا شکر میپاشیدیم که ترک دار بشه که اصلا ربطی به الک کردن پودرقند نداره میزان شکر یا پودرقند مصرفی در رسپی عامل ترک روی شیرینی هستش امیدوارم در این مورد مبهمی برای دوستان باقی نمونه⭕

⭕دمای فر بایستی بالا باشه که شیرینی زود بپزه و دور شیرینی که طلایی شد کافیه اگر دمای فر کم باشه مدت زمان پخت زیاد میشه در نتیجه شیرینی خشک میشه پس این نکته رو حتما رعایت کنید⭕

⭕ ترک روی شیرینی اصلا مهم نیست ولی بخاطر  حساسیت زیاد بعضی از دوستان من با تمام نکات بهتون آموزش دادم شما میتونید پودرقند اضافه رو نزنید و نوع کشش آردها با هم متفاوته شاید بدون  اضافه کردن پودرقند اضافی ترک بخوره برا همین همیشه میگم یه دونه امتحان کنید بعد باقی رو بزنید و لطفا میزان بیکینگ پودر رو رعایت کنید خیلی خیلی کم به اندازه نوک چاقو یا قاشق بزنید  ⭕

⭕حتما یه دونه بندازید فر امتحان کنید بعد باقی رو بندازید فر⭕

⭕ماندگاریش بالاست در ظرف دربدار نگهداری کنید و یا بعد از بسته بندی سلفون بکشید نرم میمونه و خشک نشه⭕

⭕دوستان گلم آموزشها به سبک قنادی هستش که من در کارگاه به همین شکل کار میکنم و با ترازو انجام میدیم اصلا با پیمانه کار نمیکنیم و پیشنهادم اینکه از برای کار حرفه ای و اصولی یه ترازو تهیه کنید تا به نتیجه مطلوب برسید ⭕

⭕ شیرینی کشمشی با روغن مایع مدت ماندگاری زیادی نسبت به روغن جامد داره ولی مزه اش خیلی زود تغییر میکنه ⭕


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم 🙏🙏🙏

همه توضیحات ...