طرزتهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ،در دو نوع دیزاین متفاوت با تمامی نکات طلایی

21,115 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش رولت به سبک قنادی به همراه تزئینپس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری م ...
آموزش رولت به سبک قنادی به همراه تزئین

پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏------------------------------------------------------------
لینک آموزش رولت به سبک کارگاهی:
   • طرزتهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ،در...
----------------------------------------------------------
لینک آموزش کیک اسفنجی ساده و کاکائویی:
   • Video
------------------------------------------------------------
لینک آموزش شربت بار:
   • آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------

مقدمه-00:00
خمیر رولت-01:03
پخت رولت-03:18
خامه کشی07:30
دیزاین رولت-13:00

--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔



🍴موادلازم🍴


تخم مرغ خنک و درشت : ۴ عدد

شربت بار:۳۵ گرم

شکر: ۴۰ گرم

آردسفید: ۹۵ گرم

وانیل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: نوک قاشق چایخوری


❌❌نکات مهم❌❌

⭕اندازه قالب من ۳۵×۴۵ بوده شما میتونید در قالب ۳۰×۴۰ هم بزنید ⭕

⭕ با نصف مواد در قالب ۲۵×۳۵ هم میتونید بزنید⭕

⭕ وقتی کاملا سردشد نایلون کنید⭕


❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
   / elichef
---------------------------------------------------------


❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم که هم زودتر به پاسخ برسید هم اینکه سوال شما  شاید سوال دوستان هم باشه🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...