آموزش شیرینی دانمارکی به روشی آسان
#شیرینی_دانمارکی
🟣امروز قراره شیرینی پر طرفدار دانمارکی رو با روشی آسون و یه مدل خمیر سالم و خوش بافت درستش کنیم که طعمش به دانمارکی قنادی شباهت زیادی داره👌
📝 مواد لازم:
۲ عدد تخممرغ
۶۰ گرم شکر
۱۰۰ گرم روغن مایع
۲۵۰ گرم شیر ولرم
حدوداً ۶۰۰ گرم آرد سفید
مقداری زعفرون غلیظ دم کرده
کمی وانیل
📝برای عمل آوری مایه خمیر:
۱۵ گرم مایه خمیر
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری آرد
حدود ۱/۴ پیمانه آب گرم
📝 مواد لازم برای کرم دانمارکی:
۲۵۰ گرم شیر
۲۵ گرم نشاسته ذرت
۵۰ گرم شکر
و کمی وانیل
🟣 این میزان خمیر حدودا ۵۰ عدد شیرینی دانمارکی بهتون میده میتونید با نصف مقادیر ذکر شده درست کنید.
🟣 میزان شکر مواد سلیقه ای هستش میتونید بسته به ذائقه تون بیشتر بریزید
🟣برای عمل آوری مایه خمیر گرمای آب در حدی باشه که دست رو نسوزونه ولی ولرم هم نباشه.
🟣 مایه خمیر بعد از عمل اومدن حتما باید مثل ویدیو حباب بزنه و بالا بیاد اگه نه یا درست عمل نیومده یا مایه خمیر فاسد شده.
🟣میزان مصرف آرد بسته به جنس آرد متغیره آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر توی ظرف جمع بشه و مابقی آرد رو در حین ورز دادن بهش اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست تمیز نچسبه.
🟣 خمیر رو حدودا دو ساعت باید استراحت بدین تا در از حباب بشه و حجمش تقریباً دو برابر بشه
🟣 برای استراحت دوم حتما روی شیرینی ها رو با نایلون یا پارچه بپوشانید تا دوباره حجیم بشن
🟣 بعد از استراحت دوم با زرده تخم و مقداری زعفرون غلیظ دم کرده به آرومی رومال بزنید و مقداری کنجد یا خلال بادام یا تخم خرفه و.... روشون بریزید
🟣 با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و خوش رنگ بشن.
🟣 اگه دوست داشتین شیرینی ها خوش رنگ تر بشه میتونید یک ق غ عسل یا شربت بار داخل مواد خمیر اضافه کنید.
🟣 برای براق شدن و شیرین تر شدن و ماندگاری بیشتر شیرینی ها بعد از خنک شدن توی شربت بار بزنید یا با عسل رقیق شده شیره مالی کنید
🟣من مژده هستم و سعی می کنم تو ویدیو های کوتاه و مختصر بهترین دستور تهیه هایی رو که امتحان کردم باهاتون اشتراک بذارم 💜💜
#شیرینی_دانمارکی_خونگی #شیرینی_عید #شیرینی_دانمارکی_خانگی
آموزش نان کرمدار👇
آموزش نان کرمدار Creamy bread
آموزش نان کشمشی 👇
Video
آموزش نان رول بادام و دارچین 👇
آموزش نان رول بادام و دارچین با بافت ...
🟣امروز قراره شیرینی پر طرفدار دانمارکی رو با روشی آسون و یه مدل خمیر سالم و خوش بافت درستش کنیم که طعمش به دانمارکی قنادی شباهت زیادی داره👌
📝 مواد لازم:
۲ عدد تخممرغ
۶۰ گرم شکر
۱۰۰ گرم روغن مایع
۲۵۰ گرم شیر ولرم
حدوداً ۶۰۰ گرم آرد سفید
مقداری زعفرون غلیظ دم کرده
کمی وانیل
📝برای عمل آوری مایه خمیر:
۱۵ گرم مایه خمیر
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری آرد
حدود ۱/۴ پیمانه آب گرم
📝 مواد لازم برای کرم دانمارکی:
۲۵۰ گرم شیر
۲۵ گرم نشاسته ذرت
۵۰ گرم شکر
و کمی وانیل
🟣 این میزان خمیر حدودا ۵۰ عدد شیرینی دانمارکی بهتون میده میتونید با نصف مقادیر ذکر شده درست کنید.
🟣 میزان شکر مواد سلیقه ای هستش میتونید بسته به ذائقه تون بیشتر بریزید
🟣برای عمل آوری مایه خمیر گرمای آب در حدی باشه که دست رو نسوزونه ولی ولرم هم نباشه.
🟣 مایه خمیر بعد از عمل اومدن حتما باید مثل ویدیو حباب بزنه و بالا بیاد اگه نه یا درست عمل نیومده یا مایه خمیر فاسد شده.
🟣میزان مصرف آرد بسته به جنس آرد متغیره آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر توی ظرف جمع بشه و مابقی آرد رو در حین ورز دادن بهش اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست تمیز نچسبه.
🟣 خمیر رو حدودا دو ساعت باید استراحت بدین تا در از حباب بشه و حجمش تقریباً دو برابر بشه
🟣 برای استراحت دوم حتما روی شیرینی ها رو با نایلون یا پارچه بپوشانید تا دوباره حجیم بشن
🟣 بعد از استراحت دوم با زرده تخم و مقداری زعفرون غلیظ دم کرده به آرومی رومال بزنید و مقداری کنجد یا خلال بادام یا تخم خرفه و.... روشون بریزید
🟣 با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و خوش رنگ بشن.
🟣 اگه دوست داشتین شیرینی ها خوش رنگ تر بشه میتونید یک ق غ عسل یا شربت بار داخل مواد خمیر اضافه کنید.
🟣 برای براق شدن و شیرین تر شدن و ماندگاری بیشتر شیرینی ها بعد از خنک شدن توی شربت بار بزنید یا با عسل رقیق شده شیره مالی کنید
🟣من مژده هستم و سعی می کنم تو ویدیو های کوتاه و مختصر بهترین دستور تهیه هایی رو که امتحان کردم باهاتون اشتراک بذارم 💜💜
#شیرینی_دانمارکی_خونگی #شیرینی_عید #شیرینی_دانمارکی_خانگی
آموزش نان کرمدار👇
آموزش نان کرمدار Creamy bread
آموزش نان کشمشی 👇
Video
آموزش نان رول بادام و دارچین 👇
آموزش نان رول بادام و دارچین با بافت ...
همه توضیحات ...