روش صحیح تهیه فلافل سبک و ترد بازاری| FALAFEL & TAHINI SAUCE RECIPE

marco_kopol
marco_kopol
فلافل به تنهایی باید اونقدر خوشمزه و معطر و ادویه دار باشه که بشه فقط با خیار و گوجه و‌نون تکمیلش کنی و دیگه نیازی به هیچ سس و ت ...
فلافل به تنهایی باید اونقدر خوشمزه و معطر و ادویه دار باشه که بشه فقط با خیار و گوجه و‌نون تکمیلش کنی و دیگه نیازی به هیچ سس و ترشی ای کنارش نباشه😍امروز یه همچین فلافلی میخوام بهت یاد بدم که طعمش با هرچی تابحال خوردی متفاوت باشه😍👇
🔔 Subscribe: marcokopol1
.
یه خواهش از شما❤️
برای تهیه این محتوا خیلی زحمت کشیده میشه تا شما بهترین غذاها رو با کمترین مواد اولیه جوری درست کنید که حتی اگر دفعه اول باشه که اون غذا رو میپزید،به بهترین نحو درستش کنید.منم فقط یه خواهش دارم اینکه این ویدیو رو لایک کنید و برای دوستانتون ارسال کنید از هر طریق که میدونید.اگر هم خارج از ایران هستین میتونید از کانال حمایت مالی کنید و مطمئن باشید این مبالغ خرج بالاتر رفتن کیفیت آموزشها میشه.خیلی مخلصم😊❤️🙏🏼
.
روش صحیح تهیه فلافل سبک و ترد بازاری| FALAFEL & TAHINI SAUCE RECIPE
.
دیدن این ویدیوها رو بهت پیشنهاد میکنم👇😍
کباب کوبیده با گوشت آماده قصابییکبار برای همیشه صفر تا صد کباب کوبید...
راهنمای انتخاب گوشت کباب کوبیدهکاملترین و خفن ترین ویدیو آموزش کباب ...
رقیب شماره ۱کباب کوبیده ایرانیعاشق این کباب میشی-رقیب سرسخت کباب کو...
نان تُست بدون فر داخل تابهاگر فر نداری حتما این ویدیو رو ببین :...
سالاد الویه جوری که مزه بدهسالاد الویه نوستالوژی با طعم رستورانی...
سمبوسه مرغ بدون یک قطره روغنسمبوسه رو بدون روغن و سالم درست کن و ...
ذرت بلال کرانچی با سس پنیر خامهدیگه ذرت بلال کبابی و آبپز نکن!به روش...
پیتزا انگشتی با راهنمای خمیر درست کردنپیتزا انگشتی : راهنمای جامع و کامل خم...
پخت گردن گوسفندی فقط با ۵۰گرم کرههر گوشتی رو به همین روش با کمترین روغ...
نون بربری خانگی آسان و حرفه ایاین نون رو یاد بگیری دیگه نونوایی نمی...
شاورمای مرغ خونگی راحتشاورمای مرغ رستورانی : بهمراه  نان  پ...
.
❇️مواد اولیه برای ۵تا۶نفر کُپُل😁😅:
-نخود ۳۰۰گرم یا یک و نیم لیوان حدودا
-باقالی خشک ۲۰۰گرم یا حدودا ۱ لیوان
-بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری(برای خیساندن حبوبات)
-گشنیز تازه یک مشت بزرگ
-جعفری تازه یک مشت بزرگ
-پیازچه یک ساقه با پیازش
-پیاز دُرُشت ۱عدد
-سیر ۶تا ۸حبه(میتونه کمتر یا بیشتر بنا بر سلیقه باشه)
-
❇️برای ادویه ها:
-زیره ۳ق چایخوری
-تخم گشنیز ۵ق چایخوری
-ادویه کاری ۲ ق چایخوری(اگر نداشتی کمی زردچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا اضافه کن)
-پودر انبه ۲ ق چایخوری(سعی کن تازه باشه)
-نمک ۳ قاشق چایخوری
-بیکینگ پودر ۲ق چایخوری
.
❇️برای سس شماره یک(تزازیکی):
-ماست ۲ قاشق غذاخوری
-مایونز ۲ قاشق غذاخوری
-شوید خشک ۲ ق چایخوری
-کمی نمک و فلفل سیاه به ذائقه
-لیمو تازه کوچک ۱عدد
-خیار سبز کوچک قلمی مثل خودم😁۱عدد
-سیر ۱ حبه درشت
.
❇️برای سس شماره دو TAHINI SAUCE:
-ارده ۱یا ۲ قاشق غذاخوری
-گشنیز یک مُشت کوچک
-لیمو کوچک ۴تا ۶عدد
-آب ولرم یک سوم لیوان
-سیر تازه یک یا دو حبه
-ماست ۱ قاشق غذاخوری
-مایونز ۱قاشق غذاخوری
-نمک هم به اندازه ذائقه
.
❔❓حالا یه سوال:
-آخرین بار کی و کجا فلافل خوردی و قیمتش چند بود؟
توی کامنتها واسم بنویس😊👇

همه توضیحات ...