شش میلیون بازدید در یوتوب کیک شربتی ترکی بدون روغن، همزن برقی ،آرد و تخم مرغ

46.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم برای شام تتلیسی
مواد لازم برای شام تتلیسی :
شکر،آب،آبلیمو،سمولینا،ماست،بکینگ پودر،دارچین
شیره انگور و یا خرما،گردو(وانیل،جوش شیرین)
🇬🇧Ingredients for Turkish Sham dessert:
Sugar, water, lemon juice, semolina, yogurt, baking powder,
cinnamon,Grape molasses, walnuts (vanilla, baking soda)
🇹🇷Türk Şam tatlısı için malzemeler:
 Şeker, su, limon suyu, irmik, yoğurt, kabartma tozu, tarçın
Üzüm pekmez, ceviz (vanilya, karbonat)
#کیک_شربتی
#کیک_باقلوا
#کیک_ترکی
کیک شربتی باقلوا که قبلاً داخل کانال گذاشتم 👇👇👇
Turkish Orange SemolinaCake کیک ساده ...
بازدید شش میلیونی این کیک سنتی ترکی در یوتوب 👇👇
UN YOK! YUMURTA YOK! YAĞ YOK! ORİJİNA...
تهیه این کیک سنتی با نهصد هزار بازدید👇👇👇
ŞAM TATLININ SIRRINI VERİYORUM ( ŞAMB...

کیک شربتی ترکی
شام تتلیسی
این کیک شبیه کیک باقلوا می باشد یعنی از نظر ظاهر ممکن است به هم شباهت داشته باشند ولی از
نظر مواد اولیه و طعم کاملا ً متفاوت هستند.
ابتدا با درست کردن شربت شروع می کنیم . شکر یک و نیم لیوان به وزن 316 گرم ، 2 لیوان
آب . قبل از گذاشتن روی حرارت شکر را داخل آب تا 90 درصد حل کنید. در صورت تمایل
نی توانید گلاب ، هل و زعفران هم به این شربت اضافه کنید . در اورجینال ترکیه ها شربت
به صورت ساده درست می شود . بعد از اینکه شکر داخل آب حل شد حرارت روشن کنیم و تا
به جوش آمدن دائم هم بزنیم تا شربتی شفاف داشته باشیم . بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را کم
کرده و بگذاریم 4 تا 5 دقیقه جوش ریز بخورد و یکم شربت غلیظ شود و 2 تا 3 دقیقه آخر هم 1
قاشق آب لیموترش اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنیم و کنار در فضای آشپزخانه بماند که
خنک شود . زمانی که کیک را از داخل فر خارج می کنیم باید شربت ما دیگر تقریبا ً خنک شده
باشد . به همین دلیل ابتدا با درست کردن شربت ما این رسپی را آغاز می کنیم .
گردو 100 تا 150 گرم ، بستگی به این دارد که چقدر بخواهید پر مغز باشد . ماست حتما ً به دمای
محیط 2 و نیم لیوان معادل 520 گرم و شکر برای کیک 160 گرم از یک لیوان یک بند انگشت
کمتر . ظرف مورد نظر برای پخت با کره نرم شده چرب کرده و کنار بگذاریم که آماده باشد .ابعاد
ظرف 25 در 40 کمی هم می توانید شما ظرف کوچکتر هم در نظر بگیرید . در ظرف میکس 500
گرم ایرمیک یا همان سمولینا که معادل 2 لیوان و سه چهارم یک لیوان فرانسوی می شود . دانه های
آرد سولینا شبیه دانه های شکرهستند. شکر پیمانه شده و 10 گرم بکینگ پودر را داخل ظرف میکس
اضافه می کنیم. چون من این رسپی را از اقوام همسرم یاد گرفته ام همراه با بکینگ پودر 1 قاشق
چایخوری جوش شیرین هم استفاده می کنم . دارچین 1 قاشق چایخوری ، همراه با دارچین هم 5 گرم
وانیل استفاده می کنم . الزامی نیست و تصمیم با خود شما عزیزان است . کیفیت و طعمش خیلی
حلوا و کیک سمولینا خیلی خوشمزه می شود. کیک که به دمای محیط رسید سطح رویش را با سلفن
بپوشانیم و برای یک شب و یا حداقل 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار بدهیم و سپس برای سرو
حاضر است . از آن جا که خیلی شیرین و پر شربت نمی خوریم تمام شربتی که درست کرده ام به
خورد کیک رفته و یک شیرینی خیلی ملایمی دارد. اگر شما خیلی پر شربت و شیرین دوست دارید
می توانید شربت بیشتری را درست کنید برای این کیک و قبل از سرو برای اینکه سطح کیک براق
باشد همان یک مقدار 2تا3 قاشق شربتی که نگه داشتیم را می توانیم روی سطح کیک بریزیم و مجدد
پودر نارگیل و پسته بریزید و نوش جان کنید .

متفاوت تر می شود اگر دوست داشتید می توانید استفاده کنید.
مواد خشک داخل ظرف میکس را با هم مخلوط کنید و سپس ماست پیمانه شده را به کاسه اضافه
کنید و تمام مواد را با دیگر مخلوط کنید . نحوه هم زدن مهم نیست . فقط خیلی خوب باید ماست با
مواد خشکمان مخلوط و ترکیب شود و سپس بلافاصله به داخل ظرف چرب شده نیمی از مایه کیک
را انتقال می دهیم . غلظت کیک خیلی روان نیست. و سپس سعی کنید که با اسپاتولا مایع خمیر
کیکمان را مرتب و یکدست کنیم. به این شکل خمیر منسجم هم می شود . چون داخل این مایه کیک
آرد و تخم مرغ استفاده نمی شود پس باید طبق مراحل که گفته شده است پیش روید. سپس به کمک
دست جا هایی که خالی مانده است مخصوصا ً گوشه ها را هم ، هم سطح کنیم و جا هایی که نیاز
دارد از خمیر کیک بگذاریم و تمام سطح کیکمان را به یک ضخامت یکسان بچینیم . سپس یک کاسه
آب کنار دستمان بگذاریم و هراز گاهی دستمان را کمی مرطوب کنیم و اینبار به کمک کف دست
خیس سطح روی کیک را یکدست و هم سطح و منسجم کنیم . هم مواد اولیه این کیک یه مقدار
عجیب غریب است و هم نحوه آماده سازیش برای پخت . بعد از اینکه سطح کیکمان را منسجم
کردیم برای 1 ساعت در فضای آشپزخانه بماند و استرحت کند تا سمولینا داخل ماست کاملا ً ور
بیاید . دقیقا ً قبل از اینکه بخواهیم داخل فر بگذاریم 2 قاشق شیره انگور و یا خرما را روی سطح
کیک براش کنیم . شیره هم رنگ خیلی بهتری می دهد و هم کیک را خوشمزه تر می کند و در
نهایت گردو های آسیاب شده را روی سطح کیک بریزید . گردو ها را خیلی ریز آسیاب نکنید و
به صورتی است که مقداری از آن زیر دندان می آید . سپس به داخل فر از قبل گرم شده با دمای
180 درجه برای 30 تا 40 دقیقه قراردهیم فن خاموش و حرارت از بالا و پایین روشن . اجازه
دهیم سطح روی کیک یک مقدار از حد معمول سرخ تر شود تا بعدا ً که بهش شربت اضافه می کنیم
رنگ کیک خیلی روشن نشود . در حقیقت شام تتلیسی باید یک مقدار سطح رویش تیره باشد . وقتی
کیک پخت 10 دقیقه اجازه دهیم که آن داغی اولیه خارج شود و سپس می توانیم کیک را برش بزنیم.
شربت خنک شده را روی کیک می ریزیم و یک مقدار از شربت را می توانیم برای سرو نگه داریم.
خیلی سریع و در همان لحظه شربت را کیک به خودش می کشد و این یعنی مراحل را صحیح پیش
رفته ایم . سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل روی سطح کیک بریزیم و اجازه دهیم که
کیک به دمای محیط برسد .
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/07 منتشر شده است.
46,571 بـار بازدید شده
... بیشتر